WeTu Analytics

Norwegian Gem

The Haven 3-Bedroom Garden Villa

Disse fantastiske Garden Villas sove opptil åtte med tre separate soverom, hver med en king- eller Queen size-seng og luksuriøst bad. Med en stue, spisestue og utrolig privat hage med badestamp, vil gjestene ha mer enn nok plass til å spre seg ut og slappe av. Tilgang til det private gårdsrommet og butler- og concierge-tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Vis mer
Vis mindre

The Haven Deluxe Owner's Suite with Large Balcony

Denne suiten har stue, spisestue, vegg av vinduer med king-size-seng og luksuriøst bad, og du får en uforglemmelig opplevelse i denne suiten med plass til fire personer og tilgang til det private gårdsrommet. Det er også en stor balkong med fantastisk utsikt, og en butler og concierge er inkludert.

Vis mer
Vis mindre

The Haven Owner's Suite with Large Balcony

Disse luksuriøse Owner's Suitene har separat soverom med king-size-seng og luksuriøst bad med separat dusj i tillegg til stue, spisestue og store, private balkonger med fantastisk utsikt. De sover opptil 4 personer, og du får tilgang til det private gårdsrommet. En butler og concierge er inkludert i prisen.

Vis mer
Vis mindre

The Haven 2-Bedroom Family Villa with Balcony

Opptil seks gjester kan nyte disse villaene som er perfekt for familier med barn. De har ett soverom med en queen-size-seng, et luksuriøst badekar og dusj, samt et separat barnas soverom. Boenhetene har også stue, spiseplass og egen balkong, og du har tilgang til den private gårdsplassen. En butler og concierge er inkludert i prisen.

Vis mer
Vis mindre

The Haven Courtyard Penthouse with Balcony

Disse Penthouse på gårdsplassen gir en fantastisk cruising opplevelse. De sover tre, med et soverom med en Queen size-seng, luksuriøst badekar og dusj og ekstra sengetøy for å sove en ekstra gjest. Boenhetene har også stue, spiseplass, egen balkong og tilgang til den private gårdsplassen. En butler og concierge er inkludert i prisen.

Vis mer
Vis mindre

2-Bedroom Family Suite with Balcony

Disse luksuriøse penthouseleilighetene er perfekte for hele familien med plass til opptil seks gjester. Alle leilighetene i toppetasjen har soverom med queen-size-seng og separat barnas soverom i tillegg til stue, spiseplass, egen balkong og luksuriøst bad med separat dusj. En butler og concierge er inkludert i prisen.

Vis mer
Vis mindre

Forward-Facing Penthouse with Balcony

Disse utrolige penthouseleilighetene sover opptil 3 og har et soverom med queen-size-seng og luksuriøst badekar og dusj. Suiten har også stue, spiseplass og stor privat balkong med fantastisk utsikt. En butler og concierge er inkludert i prisen.

Vis mer
Vis mindre

Aft-Facing Penthouse with Balcony

Disse fantastiske penthouseleilighetene er perfekt for en romantisk ferie, og sover opptil tre med et soverom med queen-size-seng og luksuriøst badekar og dusj, i tillegg til stue, spisestue og stor egen balkong. En butler og concierge er inkludert i prisen.

Vis mer
Vis mindre

Aft-Facing Mini-Suite with Balcony

Disse Mini-suitene har plass til opptil 4 personer, noe som gjør dem til familier med barn. De har to lavere senger som konverterer til en Queen size-seng samt en sittegruppe, luksuriøst bad med dusj og ekstra senger for å sove to ekstra gjester. Fordi de er aft-facing suiter, er utsikten fra den private balkongen virkelig fantastisk.

Vis mer
Vis mindre

Mid-Ship Mini-Suite with Balcony

Disse mini-suitene har plass til opptil fire personer, 2 lavere senger som konverterer til en queen-size-seng samt et sittehjørne, luksuriøst bad med dusj, ekstra sengetøy for å sove 2 ekstra gjester og en privat balkong med flott utsikt. Fordi det er en mid-ship-suite, vil gjestene ha enkel tilgang til alt om bord.

Vis mer
Vis mindre

Mini-Suite with Balcony

Opptil fire gjester kan bo i disse mini-suitene som kommer med en sittegruppe, luksuriøst bad med dusj, to lavere senger som konverterer til en Queen size-seng og ekstra senger for å sove to ekstra gjester. Det er også en privat balkong for å nyte den utrolige utsikten.

Vis mer
Vis mindre

Sail Away Mini-Suite

En seil Away Mini-Suite garanterer en mini-Suite lugaren eller bedre. Disse lugarene kan være på hvilket som helst dekk og tildelt inntil en dag før ombordstigning. Mens disse lugarene har balkonger, kan utsikten være helt eller delvis blokkert.

Vis mer
Vis mindre

Aft-Facing Balcony

Gjestene vil nyte hver tomme av disse lugarene, med nok plass til å sove opptil fire gjester. De to nederste sengene kan gjøres om til en queen-size-seng og den konvertible sofaen trekker seg ut for å sove to til. Du har også sittehjørne og gulv-til-tak-glassdører som åpner ut mot en egen balkong. Fordi disse er aft-facing, er utsikten fra balkongen virkelig uforglemmelig.

Vis mer
Vis mindre

Family Balcony

Disse lugarene er ideelle for hele familien, og har plass til opptil fire gjester med to lavere senger som konverterer til en queen-size-seng, en Pullman-seng og en enkelt sovesofa. Rommet har også sittehjørne og gulv-til-tak-glassdører som åpner ut mot en egen balkong.

Vis mer
Vis mindre

Mid-Ship Balcony

Disse mellomromene sover opptil fire gjester og kommer med to lavere senger som konverterer til en queen-size-seng, en Pullman og en enkelt sovesofa. Rommet har også sittehjørne og gulv-til-tak-glassdører som åpner ut mot en egen balkong med flott utsikt. Fordi de er midt på skipet, vil gjestene ha lett tilgang til alt om bord.

Vis mer
Vis mindre

Balcony

Balkon lugarer kommer med to nederste senge, der omdannes til en queen-size-seng, en Pullman og en enkelt sovesofa. Rommet har også sittehjørne og gulv-til-tak-glassdører som åpner ut mot en egen balkong.

Vis mer
Vis mindre

Sail Away Balcony

En Sail Away Balcony lugarer garanterer en balkong lugaren eller bedre. Disse lugarene kan være på hvilket som helst dekk og tildelt inntil en dag før ombordstigning. Mens disse lugarene har balkonger, kan utsikten være helt eller delvis blokkert.

Vis mer
Vis mindre

Family Oceanview Picture Window

Disse lugarene har store bildevinduer med fantastisk utsikt og kan komfortabelt passe opptil fire gjester, noe som gjør dem perfekte for familier. To lavere senger omdannes til en queen-size-seng, og ekstra senger tilbys for å innkvartere opptil to personer.

Vis mer
Vis mindre

Oceanview Picture Window

Disse Oceanview-staterooms har nok plass til opptil tre personer, og inkluderer 2 lavere senger som kan gjøres om til en queen-size-seng og ekstra senger for å få plass til en ekstra gjest. Gjestene vil også ha en fantastisk utsikt å nyte fra det store bildet vinduet, sammen med romservice og mange flere fasiliteter.

Vis mer
Vis mindre

Mid-Ship Oceanview Picture Window

Opptil 3 personer kan bo i disse Oceanview-staterooms som inkluderer to nedre senger som konverterer til en queen-size-seng og ekstra senger for å imøtekomme en ekstra gjest, samt et bildevindu for å nyte utsikten. Disse lugarene er midt på skipet, noe som betyr at gjestene vil ha lett tilgang til alt om bord.

Vis mer
Vis mindre

Mid-Ship Oceanview Porthole Window

Opptil 4 personer kan bo i disse Oceanview-staterooms som inkluderer to nedre senger som konverterer til en queen-size-seng og ekstra senger for å innkvartere opptil to personer, samt en koøye for å nyte utsikten. Disse lugarene er midt på skipet, noe som betyr at gjestene har enkel tilgang til alt om bord.

Vis mer
Vis mindre

Oceanview Porthole Window

Opptil 4 personer kan bo i disse Oceanview-staterooms som inkluderer to nedre senger som konverterer til en queen-size-seng og ekstra senger for å innkvartere opptil to personer, samt en koøye for å nyte utsikten.

Vis mer
Vis mindre

Obstructed Oceanview

Disse Oceanview-staterooms sover opptil fire gjester og har enten et bildevindu eller koøye, med en hindret utsikt. To lavere senger som omdannes til en queen-size-seng og ekstra senger tilbys for å innkvartere opptil 2 personer.

Vis mer
Vis mindre

Sail Away Oceanview

Et seil Away Oceanview lugaren garanterer et Oceanview lugaren eller bedre. Disse lugarene kan ha kuøyer eller bildevinduer, og visningen kan være helt eller delvis blokkert. De kan være på et hvilket som helst dekk og tildelt opptil en dag før ombordstigning.

Vis mer
Vis mindre

Family Inside

Disse Inside Statooms er den rimeligste måten for hele familien å cruise. De har plass til opptil fire personer med to lavere senger som konverterer til en Queen size-seng og ekstra senger for å innkvartere opptil to personer. Og selvfølgelig, romservice og mange andre fasiliteter.

Vis mer
Vis mindre

Mid-Ship Inside

Med plass til opptil fire personer, kommer disse Inside Stateooms med 2 lavere senger som konverterer til en queen-size-seng og ekstra senger for opptil 2 personer. Disse lugarene er midt på skipet, så gjestene har lett tilgang til alt om bord.

Vis mer
Vis mindre

Inside

Disse Inside Statooms er den rimeligste måten å cruise på. Det er plass til opptil fire gjester, og de inkluderer to lavere senger som konverterer til en Queen size-seng, og selvfølgelig vil du ha romservice og mange andre fasiliteter.

Vis mer
Vis mindre

Sail Away Inside

En Sail Away Inside lugaren garanterer en Inside lugaren eller bedre. Disse lugarene kan være på hvilket som helst dekk og tildelt inntil en dag før ombordstigning.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Norwegian Gem

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål