WeTu Analytics

Celebrity Constellation

Tuscan Grille

På toskansk grillmat serveres ikoniske italienske retter som håndlaget pasta, salumi, fisk, kjøttpålegg av slakterkjøtt og USDA Prime tørraldrende biff med en moderne vri i en livlig og sofistikert atmosfære. Vinkartet tilbyr øl, autentiske italienske cocktailer og regionale italienske viner.

Vis mer
Vis mindre

Qsine Restaurant

Qsine Restaurant er åpen for middag, og serverer global mat med herlige vendinger, eksperimentere med ulike smaker, teksturer og presentasjoner for å tilfredsstille alle sansene samtidig.

Vis mer
Vis mindre

Main Restaurant

Denne sofistikerte restauranten er perfekt for gjester som liker god mat. På tilbudet er et bredt utvalg av globalt inspirerte klassiske og moderne retter laget av en kokk med Michelin-stjerne. Restauranten er åpen for frokost, lunsj og middag.

Vis mer
Vis mindre

Oceanview Café

Oceanview Café er en kafé i markedsstil med utvalgte tilbud inspirert av destinasjonene skipet besøker under cruiset. Restauranten er åpen for frokost, lunsj og middag.

Vis mer
Vis mindre

AquaSpa Café

AquaSpa Café er en spa-restaurant hvor gjester kan nyte friske, sunne, spa-inspirerte herligheter for å gi næring til kropp og sinn. Restauranten er åpen for frokost og lunsj.

Vis mer
Vis mindre

Blu

Blu er en intim, elegant restaurant med frisk og moderne utsikt, og serverer oppfinnsomme retter som kan kobles sammen med bærekraftige og biodynamiske viner. Restauranten er åpen for frokost og middag.

Vis mer
Vis mindre

Luminae

Luminae er reservert eksklusivt for gjester i Suite. Menyen har nyskapende, globalt inspirerte retter som ikke er tilgjengelige i noen annen restaurant om bord. Restauranten er åpen for frokost, lunsj på sjødager og middag. Hver dag finner du en ny meny.

Vis mer
Vis mindre

Mast Grill

Mast Grill ligger ved bassenget, og er det perfekte stedet å tilfredsstille de i mellom cravings med en deilig burger eller gourmet snack.

Vis mer
Vis mindre

Darwin’s Restaurant

Darwin's Restaurant tilbyr uformelle, åpne sitteplasser, og gjester kan nyte fersk fisk fanget av Galapagos-fiskerne, servert med lokalt dyrket frukt og grønnsaker til frokost, lunsj og middag.

Vis mer
Vis mindre

Lawn Club Grill

Lawn Club Grill er åpen for lunsj og middag. Gjester som ønsker å gjøre det, kan oppleve spenningen ved å grille sitt eget kjøtt og nyte en en-mot-en interaksjon med restaurantens kokker hvor de vil få en leksjon i riktig grilling teknikker og bli vist andre triks av handelen. Menyen tilbyr en rekke grillspesialiteter, inkludert USDA-utvalg biff, fjærfe, sjømat og grønnsaker. Hotellet har også en gourmetsalatbar, og gjester som liker pizza kan velge egne pålegg.

Vis mer
Vis mindre

Murano Cruise Ship Dining

Menyen på Murano er inspirert av klassiske franske retter med en moderne vri. Restauranten er kun åpen for middag, og du kan se på som noen signaturretter er tilberedt tableside.

Vis mer
Vis mindre

Silk Harvest Cruise Ship Dining

Den lyse neon av travle Shanghai og Tokyo møter de dype røde og dempede okrene av gamle templer på Silk Harvest. Favorittdestinasjoner i Asia inspirerer spiseopplevelsen, og servitronene, alle fra asiatiske land, vil bli glade for å gå gjester gjennom den ekspansive, autentiske asiatiske menyen.

Vis mer
Vis mindre

Sushi on Five

Sushi on Five vil tilfredsstille sushielskernes cravings for lokal, autentisk tilberedt sushi og andre japanske spesialiteter fra en meny laget av ekspertrestauratør og sushikokk, Yoshikazu Okada.

Vis mer
Vis mindre

The Porch Seafood Restaurant

The Porch Seafood Restaurant er inspirert av den landlige sjarmen til Hamptons, med solfylte plener, nydelige solnedganger og breezy, havutsikt, og tilbyr en lunsj- og middagsmeny med den ferskeste sjømat og en rå bar.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Celebrity Constellation

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål