WeTu Analytics

Celebrity Constellation

Iconic Suites

Iconic Suites ligger høyt oppe på skipet med panoramautsikt, og er de mest luksuriøse og romslige på skipet, komfortabelt med plass til opptil 6 personer. Alle suitene har et stort uteområde med stilfulle møbler, eget boblebad og en overbygd dobbel divan. Inne er det to soverom, to bad, hver med full dusj og boblebad, og til og med en in-suite butler pantry for de som ønsker å underholde. Andre bekvemmeligheter på rommet inkluderer en personlig minibar, en gratis badekåpe og veske, en interaktiv Samsung flatskjerm-TV og en privat safe. Du kan benytte deg av tjenester som daglig sminke- og kveldsforberedelse av sengen og romservice 24 timer i døgnet.

Vis mer
Vis mindre

Penthouse Suites

Disse suitene i toppetasjen har et hovedsoverom med bad og omkledningsrom, stue med spiseplass, soverom med bad, terrasse og eget boblebad. Du kan styre alt fra belysning til temperatur på rommet. Suitene har også personlig minibar, gratis badekåpe og veske, interaktiv flatskjerm-TV fra Samsung og egen safe. Du kan benytte deg av tjenester som privat butlertjeneste, daglig sminke og kveldsforberedelse av sengen samt romservice 24 timer i døgnet.

Vis mer
Vis mindre

Royal Suites

Alle Royal suitene har luksuriøs stor stue og spiseplass med gulv-til-tak-panoramavinduer, et hovedsoverom med king-size-seng som vender mot panoramavinduet, et stort badekar, separat dusj, dobbel servant og en romslig privat veranda. Bekvemmeligheder på værelset omfatter en personlig minibar, gratis badekåbe og bagetaske, interaktiv Samsung fladskærms-tv og privat værdiboks.

Som gjest på Royal Suites får du eksklusiv tilgang til Retreat, som har egen restaurant, eksklusiv salong og eget bassengområde med egen bassengbar. Dersom du trenger mer plass, kan Royal Suites kobles direkte til de ikoniske suitene.

Vis mer
Vis mindre

Edge Villas

The Edge Villas er to-etasjes luksus, oceanfront boliger, sømløst blande innendørs og utendørs stue med private terrasser og vinduer som vender ut over det lille bassenget til den utrolige utsikten utover. Disse boenhetene over 2 plan har ett soverom og 2 bad, perfekt for opptil fire personer. Bekvemmeligheder på værelset omfatter en personlig minibar, gratis badekåbe og bagetaske, interaktiv Samsung fladskærms-tv og privat værdiboks. Edge Villas har direkte adkomst til The Retreat, som er et eksklusivt område for gjester i Suite Class, med solterrasse, basseng og bar.

Vis mer
Vis mindre

Celebrity Suites

Alle suitene på Celebrity har en stor stue og spiseplass med gulv-til-tak-panoramavinduer, egen veranda og et hovedsoverom med king-size-seng. Badet har flisgulv, separat boblebad og dusjområde med 2 servanter, 2 servanter og sminkeområde med dobbel vask og sminkebord. Andre bekvemmeligheter på rommet inkluderer rikelig med garderobeplass, en personlig minibar, en gratis badekåpe og veske, en interaktiv Samsung flatskjerm-TV og en privat safe.

Celebrity Suites har eksklusiv tilgang til Retreat, som har egen restaurant, eksklusiv salong og eget bassengområde med egen bassengbar. Celebrity Suites kan kobles til en Edge Stateroom med Infinite Veranda for å skape et rom som er perfekt for familieferier og utflukter med venner.

Vis mer
Vis mindre

Sky Suites

Sky Suites tilbyr en blanding av ekspansiv utsikt og intim luksus. Disse store suitene har king-size-seng med utsikt over det store utendørsbassenget, sittehjørne, signatur trerocker fra Kelly Hoppen og en romslig, privat veranda. Badet over 2 plan har et stort boblebad med dusj og et glidepanel som gir utsikt over rommet og havet utenfor. Andre bekvemmeligheter på rommet inkluderer rikelig med garderobeplass, en personlig minibar, en gratis badekåpe og veske, en interaktiv Samsung flatskjerm-TV og en privat safe.

Som gjest på Sky Suite får du tilgang til The Retreat, som har egen restaurant, eksklusiv salong og eget bassengområde med egen bassengbar. Sky-suitene tilbyr også en rekke tilkoblingsmuligheter med andre lugarer for familier og venner som ønsker å holde seg nær når du reiser sammen.

Vis mer
Vis mindre

Concierge Class Staterooms

Som navnet tilsier, Concierge Class Staterooms kommer med en dedikert concierge som alltid er tilgjengelig for å hjelpe med gjestenes ferie behov. De omhyggelig innredede rommene er utstyrt med king- eller Queen size-senger og to lavere senger, hvorav de fleste er konvertible til King size-senger. Noen lugarer kan ha en trundle seng. Bekvemmeligheter på rommet inkluderer rikelig med garderobeplass, en personlig minibar, en gratis badekåpe og tote bag, en interaktiv Samsung flatskjerm-TV og en privat safe mens tjenester inkluderer 2 ganger daglig rengjøring, 24-timers romservice, is på forespørsel, klesvask og gratis strandhåndkleservice.

Vis mer
Vis mindre

Edge Stateroom with Infinite Veranda

Ved å trykke på en knapp, blir hele boarealet av disse lugarene forvandlet til en veranda som gjør at gjestene kan gå rett ut til vannkanten. Bekvemmeligheter på rommet inkluderer rikelig med garderobeplass, en personlig minibar, en gratis badekåpe og tote bag, en interaktiv Samsung flatskjerm-TV og en privat safe, mens tjenester inkluderer 2 ganger daglig rengjøring, 24-timers romservice, is på forespørsel, klesvask og gratis strandhåndkleservice. Tilkobling av lugarer er tilgjengelig for større familier og grupper.

Vis mer
Vis mindre

Sunset Veranda Staterooms

Sunset Veranda Statooms ligger i akterenden av skipet, noe som garanterer den beste utsikten over fantastiske soloppganger og solnedganger. Disse lugarene har de største verandaene på noen Edge Class staterooms, og har bekvemmeligheter som rikelig med garderobeplass, personlig minibar, gratis badekåpe og tote-veske, interaktiv Samsung flatskjerm-TV og en privat safe. time romservice, is på forespørsel, Klesvask og gratis strandhåndkletjeneste.

Vis mer
Vis mindre

Panoramic Ocean View Staterooms

Panorama Ocean View Staterrom ligger forover og midt på skipet, og har gulv-til-tak-vinduer med fantastisk utsikt over det stadig skiftende landskapet. Disse lugarene er ideelle for familier, og har bekvemmeligheter på rommet som rikelig med garderobeplass, personlig minibar, gratis badekåpe og veske, interaktiv flatskjerm-TV fra Samsung og egen safe. Gjester kan ogs forvente tjenester som daglig rengjøring, 24-timers romservice, is p foresprsel, Klesvask-service og gratis strandhåndkle service.

Vis mer
Vis mindre

Ocean View Staterooms

Ocean View Statooms er overdådig innredet og har romslig stue. Bekvemmeligheter på rommet inkluderer rikelig med garderobeplass, en personlig minibar, en gratis badekåpe og tote bag, en interaktiv Samsung flatskjerm-TV og en privat safe, mens tjenester inkluderer daglig rengjøring, 24-timers romservice, is på forespørsel, klesvask og gratis strandhåndkleservice.

Vis mer
Vis mindre

Inside Staterooms

Den private og perfekt proporsjonert Inside Statooms kan kobles til større familier og grupper som krever mer plass. Bekvemmeligheter på rommet inkluderer en personlig minibar, en gratis badekåpe og tote-veske, en interaktiv Samsung flatskjerm-TV og en privat safe, mens tjenester inkluderer daglig rengjøring, romservice 24 timer i døgnet, is på forespørsel, klesvask og gratis strandhåndkleservice.

Vis mer
Vis mindre

AquaClass Suites

Aqua Class Suites ligger i nærheten av spaet, og er det ultimate innen spa-inspirerte opplevelser som er designet for å hengi seg til enhver tur med en rekke spa-inspirerte detaljer som Bossini-dusjpaneler, aromaterapi-diffusorer, putemenyer og daglige leveranser av flavored te og frisk frukt etter avtale. . Bekvemmeligheter på rommet inkluderer rikelig med garderobeplass, en personlig minibar, en gratis badekåpe og tote bag, en interaktiv Samsung flatskjerm-TV og en privat safe mens tjenester inkluderer daglig rengjøring, 24-timers romservice, is på forespørsel, klesvask og gratis strandhåndkleservice. Som gjest i disse suitene får du ubegrenset gratis tilgang til The Sea Thermal Suite og en egen spa-concierge.

Vis mer
Vis mindre

Deluxe Ocean View Staterooms with Verandas

Deluxe Ocean View Stateooms with Verandas ligger i hver ende av skipet, og tilbyr romslige oppholdsområder og store verandaer hvor du kan nyte morgenkaffe og kveldssolnedganger. Bekvemmeligheter på rommet inkluderer rikelig med garderobeplass, en personlig minibar, en gratis badekåpe og tote bag, en interaktiv Samsung flatskjerm-TV og en privat safe, mens tjenester inkluderer daglig rengjøring, 24-timers romservice, is på forespørsel, klesvask og gratis strandhåndkleservice.

Vis mer
Vis mindre

Deluxe Ocean View Staterooms

Deluxe-staterooms med havutsikt er overdådig romslige og har fantastisk utsikt over det stadig skiftende landskapet. Bekvemmeligheter på rommet inkluderer rikelig med garderobeplass, en personlig minibar, en gratis badekåpe og tote bag, en interaktiv Samsung flatskjerm-TV og en privat safe, mens tjenester inkluderer daglig rengjøring, 24-timers romservice, is på forespørsel, klesvask og gratis strandhåndkleservice.

Vis mer
Vis mindre

Deluxe Inside Staterooms

Deluxe Inside Statooms tilbyr rikelig med oppholdsrom, større bad og mer skuff plass. Bekvemmeligheter på rommet inkluderer en personlig minibar, en gratis badekåpe og tote-veske, en interaktiv Samsung flatskjerm-TV og en privat safe, mens tjenester inkluderer daglig rengjøring, romservice 24 timer i døgnet, is på forespørsel, klesvask og gratis strandhåndkleservice.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Celebrity Constellation

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål