WeTu Analytics

andBeyond Mnemba Island Lodge

Snorkelling (Included)

Snorkling er ideell for de som ikke ønsker å dykke akkreditering, men som ønsker å trygt utforske de grunne korallrevene, som ligger utenfor Mnemba Island, ved hjelp av en snorkel. En guidet snorklingskurs er også tilgjengelig mot en ekstra avgift, og tilbys av dykkmestere i OdBeyond Mnemba Island, og dekker sikkerhetsprosedyrer, utstyr, strøm og foreslåtte snorkleplasser.

Vis mer
Vis mindre

Scuba diving (Included)

Mnemba Island har et fullt utstyrt dykkesenter, og tilbyr et komplett utvalg av dykkaktiviteter. Hvis du er erfaren, vil vår dykkeinstruktør veilede deg på fantastiske dykk rundt Mnemba Atoll. Hvis du er nybegynner, venter vår instruktør på å introdusere deg til en helt ny verden av mystikk, undring og skjønnhet!

Vis mer
Vis mindre

Sea kayaking (Included)

Utforsk de varme indiske havbølgene i fullstendig ro i en kajakk med dyp sjø bygget for to. Spør en av Mnemba's Dive Instructors om en rask opplæringsøkt eller sett av med partneren din på det stille vannet som er beskyttet av øyas omkringliggende rev. Padle langs stranden for å beundre skiftende egenskaper ved strandlinjen eller dra ut i dypere vann i håp om å møte en pod med delfin eller noen havskilpadder.

Vis mer
Vis mindre

Stand up paddle boarding (Included)

Nyt en uforglemmelig opplevelse på det rolige Indiahavet farvann på et stativ up padlebrett. Få noen tips fra våre ekspertinstruktører før du griper padle i hånden og monterer brettet for å gå ut i bølgene. Denne aktiviteten er ideell for det rolige vannet utenfor øya Mnemba, slik at du enkelt kan gli gjennom bølgene mens du nyter eksepsjonell utsikt over havvannet og Mnembahorisonten. Se som delfin boltre seg i nærheten, spille i bølgene og veilede deg selv gjennom grasiøse svinger.

Vis mer
Vis mindre

Scuba Diving Courses (Additional cost)

Legg til et annet ekstraordinært element i strandferien, få innsikt i en enorm undervannsverden ved å lære å dykke. Med det store utvalget av dykkesteder nær øya, og rolige farvann er det den perfekte øya for å lære å dykke eller forbedre dine ferdigheter og bli en mester dykker. Det er over 14 dykkesteder, noen bare en 10 minutters båttur på opptil 60 minutter fra øya. For mer erfarne dykkere kommer visse dykkesteder ned til dybder på mer enn 150m. Med et fullt sertifisert PADI dykkersenter, finnes det en rekke kurs som tilbys - inkludert oppfriskningskurs og en tre dagers åpent vannkurs for nybegynnere. For de med åpen vannsertifisering, avanserte og spesialiserte klasser, alle med riktig internasjonal sertifisering er på tilbud.

Vis mer
Vis mindre

Bubblemaker course (Additional cost)

Ideell for yngre barn som ønsker å nyte en smak av dykkeopplevelsen, dette kurset er lik struktur som Discover Scuba-kurset, men er begrenset til svømmebassengdybde. Kurset tilbys til barn over åtte år.

Ekstra kostnader gjelder.

Vis mer
Vis mindre

Private beach activities (Additional cost)

Gi etter for lokke av total isolasjon og late som du er etterlatt på en øde øy, om enn en hvor din personlige butler er evig til stede for å imøtekomme alle dine ønsker! Du kan få et flyktig glimt av dine medgjester mens du slapper av i det tropiske solskinnet i din private strandsala eller ta en rolig spasertur rundt øya. Men du kan også velge å få mest mulig ut av din ensomhet med en privat middag i en bortgjemt skogslysning eller nyte den lysende intimiteten til en sandslottsmiddag satt til lyden av bølgene som forsiktig sukker på kysten.

Vis mer
Vis mindre

Wellness Treatments (Additional cost)

Hvile og slappe av
En beroligende behandling ved hjelp av Healing Earth Pinotage Relax Oil. å gjenopprette og forynge kropp og sinn. Bringe lettelse til slitne, verkende muskler slik at kropp og sjel kan vende tilbake til perfekt likevekt.

30min | 60min
45min | 90min

Avgiftning
Healing Earth Pinotage Detox Oil påføres med rytmiske slag og trykk for å stimulere sirkulasjonssystemet og forbedre eliminering av giftstoffer.

30min | 60min
45min | 90min

Dyp vev Terapeutisk
Neuromuskulær og myofascial frigjøringsteknikker brukes til å lindre smerte, forbedre postural ubehag og muskelspenning. For ultimate lindring av vondt muskler!

30min | 60min
45min | 90min

Zanzi-krydderreisen
Healing Earth har skapt en kraftig aromaterapi kombinasjon av kaffe, kanel, nellik og oransje som vil ta deg til en minneverdig Zanzi- krydderopplevelse.
Starter med en energigivende og avgiftende kropps polish som vil gi huden din silkeaktig og frisk. Etterfulgt av lykksalig massasje med vår kanel, kaffe og appelsinolje som vil styrke og energi huden. En unik og overbærende opplevelse.

30min | 60min
45min | 90min

Healing Earth etter-sol behandling
Etter en lang dag i solen, vil den beroligende kroppsmasken Aloe Vera Gel kjøle deg ned, etterfulgt av nærende African Potato Balm for å gi næring og reparere huden, bistå i utvinningen.

30min | 60min
45min | 90min

Healing Earth stillhet fotmassasje
Hvile, forynge og hydrere dine trette øyføtter med denne beroligende fotmassasje.

30min
45min

Healing Earth kropp og fuktighetsgivende behandling
Bruke en body brush for å øke sirkulasjonen, mens stimulere og forberede huden for dypt fuktighetsgivende og nærende Kalahari Melon Body Balm.

30min | 60min
45min | 90min

Mnemba-stil Ka-Huna
Huna betyr «hellig kunnskap» Jeg inviterer deg til å oppleve den hellige ånd av Aloha, gjennom denne unike flytende og rullende massasje teknikken som emulerer rytmen av havet over kroppen. Jording og oppløftende.

Snakk med terapeuten din for å finne ut mer. Denne behandlingen må også bestilles på forhånd

60min

Vis mer
Vis mindre

Yoga (Additional cost)

Kanalere energien din og øk selvbevisstheten din med en yogaklasse plassert mot bakgrunnen av et klart hav. Klassene er rikelig og kan innkvarteres for å passe alle nivåer av opplevelser og foretrukket stil. Øya har en internasjonalt kvalifisert yogainstruktør, som er i stand til å ta privat- eller gruppekurs, som kan bestilles på forhånd eller når du ankommer øya.

Vis mer
Vis mindre

Deep sea fishing (Additional cost)

Det er en testamentkamp som gjestene teste sin styrke mot barracuda, makrell, kongefisk og marlin på en hel dag, dyphavsfiske eventyr.

Ekstra kostnader gjelder

Vis mer
Vis mindre

WILDchild programme

AndBeyond WildChild-programmet, designet spesielt for barn som besøker våre safarihytter og leirer i Afrika, er fylt med morsomme, interaktive aktiviteter som gir muligheter til å lære og oppdage nye opplevelser og kulturer. Dypt forankret i kjærligheten til den afrikanske busken, skaper den ikke bare en rekke uforglemmelige øyeblikk for hele familien, men skaper sterke bånd mellom våre unge gjester, vår planet og dens folk.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

andBeyond Mnemba Island Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål