WeTu Analytics

MSC Orchestra

L'Ibiscus

L'Ibiscus ligger på dekk 6, og har sitteplasser for 714 personer. Hovedspisestuen er åpen for middag med faste formelle sitteplasser. Menyen serverer amerikanske retter, italienske retter med middelhavsretter og et bredt utvalg av vegetarretter.

Vis mer
Vis mindre

Villa Borghese

Villa Borghese, et av skipets to viktigste spisestuer, ligger på dekk 5, har plass til 720 gjester og er åpen for frokost, lunsj og middag. Frokostmenyen inneholder en rekke typiske varme og kalde frokostretter, mens lunsj og middag er treretters måltider, og veganske retter tilbys også.

Vis mer
Vis mindre

4 Seasons

4 Seasons ligger akterut av dekk 13, og tilbyr panoramautsikt over sjøen og plass til 250 personer. À la carte-restauranten på Orchestra er Orchestra. Restauranten er kun åpen for middag, og den italienske inspirerte menyen byr på et godt utvalg av pasta, biffretter og sjømat. Reservasjoner anbefales.

Vis mer
Vis mindre

Shanghai

Den intime restauranten Shanghai på dekk 7 har plass til kun 68 gjester, og serverer indiske, indonesiske, kinesiske, thailandske og japanske delikatesser.

Vis mer
Vis mindre

La Piazzetta

La Piazzetta er en selvbetjent buffé og pizzeria som ligger på dekk 13, med sitteplasser for 349 spiseplasser. Restauranten åpner tidlig, og dagen starter med en frokostbuffé med varme og kalde retter. Lunsj består av salater, kjøtt, fisk, pasta, pølser, burgere og mer, og pizzeria delen åpner på 3:00pm til 7:00pm når en middagsbuffé serveres, varer til rundt 3:30am.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

MSC Orchestra

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål