WeTu Analytics

MSC Orchestra

Suites

Alle suitene har egen balkong, og hver suite er utstyrt med en dobbeltseng som kan konverteres til 2 enkeltsenger etter avtale. Rommene har klimaanlegg, rikelig med garderobeplass, et bad med badekar, interaktiv TV, telefon, minibar, safe og trådløst Internett mot betaling.

Vis mer
Vis mindre

Balcony Stateroom

Balcon-staterooms er alle utstyrt med en dobbeltseng som kan konverteres til to enkeltsenger på forespørsel. Rommene har klimaanlegg, rikelig med garderobeplass, et bad med badekar, interaktiv TV, telefon, minibar, safe og trådløst Internett mot betaling. Balkong Stasjonerommene for funksjonshemmede eller redusert mobilitet er også tilgjengelig og er større i størrelse.

Vis mer
Vis mindre

Ocean View Stateroom

Ocean View Statooms er alle utstyrt med en dobbeltseng som kan konverteres til 2 enkeltsenger på forespørsel. Rommene har klimaanlegg, rikelig med garderobeplass, et bad med badekar, interaktiv TV, telefon, minibar, safe og trådløst Internett mot betaling. Ocean View Statooms for funksjonshemmede eller redusert mobilitet er også tilgjengelig og er større i størrelse.

Vis mer
Vis mindre

Ocean View with Partial View Staterooms

Ocean View med delvis utsikt staterooms er alle utstyrt med en dobbeltseng som kan konverteres til 2 enkeltsenger etter avtale. Rommene har klimaanlegg, rikelig med garderobeplass, et bad med badekar, interaktiv TV, telefon, minibar, safe og trådløst Internett mot betaling. Ocean View med delvis utsikt staterooms for funksjonshemmede eller redusert mobilitet er også tilgjengelig og er større i størrelse.

Vis mer
Vis mindre

Interior Staterooms

De indre staterooms er alle utstyrt med en dobbeltseng som kan konverteres til to enkeltsenger på forespørsel. Rommene har klimaanlegg, rikelig med garderobeplass, et bad med badekar, interaktiv TV, telefon, minibar, safe og trådløst Internett mot betaling. Interiør Lateroom for funksjonshemmede eller redusert mobilitet er også tilgjengelig og er større i størrelse.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

MSC Orchestra

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål