WeTu Analytics

Radiance Of The Seas

Windjammer

Windjammer Marketplace er en global kulinarisk paviljong som inviterer gjester til å utforske verden, rett etter parabolen med en meny som endres daglig. Fristende matøyer veve hele, viser internasjonal mat, mens personalet forbereder signaturspesialiteter som ferskpresset Panini, blandet juice, myke omeletter, pasta, salater, supper, smørbrød og fristende desserter, alt til protektorens spesifikasjoner.daglig.

Vis mer
Vis mindre

Izumi

Izumi er en japansk a la carte-restaurant som tilbyr en eksotisk asiatisk-inspirert matopplevelse med retter som spenner fra sushi til sashimi og tilberedning av bordplater med Hot Rocks. Også på menyen, er et bredt utvalg av varme og kalde forretter, forretter, desserter og mer.

Vis mer
Vis mindre

Chops Grille

Chops Grille tilbyr håndskåret biffer av høy kvalitet som gir en moderne stil til tradisjonelle biff-tilbud. Du kan nyte førsteklasses biff med Maine hummer, kalvekjøtt parmesan, grillet Branzino og andre saftige retter sammen med interessante sider og uimotståelige desserter.

Vis mer
Vis mindre

Giovanni's Table

Giovanni's Table er en uformell trattoria som serverer rustikke italienske retter med en moderne stil. Du kan spise innendørs, eller i utendørs omgivelser, og velge blant et tilsynelatende endeløst utvalg av italienske klassikere som Gnocchi Al Gorgonzola, Melanzane Alla Parmigiana, Risotto, Bolognese og mye mer.

Vis mer
Vis mindre

Park Café

Park Café tilbyr uformelle delikatesser for å behage hver gane. Gjestene kan nyte alt fra salater laget på bestilling til ferskpresset Panini og smørbrød sammen med gjestenes favoritter som «Kummelweck» roastbiff sandwich.

Vis mer
Vis mindre

Chef's Table

Chef's Table tilbyr en privat epicurean opplevelse for et begrenset antall gjester i en intim, eksklusiv enklave som ligger på ulike steder ombord. Det formelle måltidet består av en fem-retters oppgradert meny og vinsmaking. Chef de Cuisine forbereder og presenterer hvert kurs samtidig som de forklarer matlagingsteknikkene, ingrediensene og smakene. En vinkelner parer hver kurs med vin valgt for å forbedre nytelsen av parabolen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Radiance Of The Seas

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål