WeTu Analytics

Radiance Of The Seas

Interior Staterooms

Interiør Statomrom er tilgjengelig i standard og store størrelser, og noen har en virtuell balkong. Tilgjengelige lugarer er tilgjengelige i begge størrelser. Disse rommene har plass til opptil 4 personer, og har 2 enkeltsenger som kan konvertere til dobbeltsenger, eget bad og komfortable fasiliteter. Pullman-senger er tilgjengelig i lugarer med 3 eller fire personer.

Vis mer
Vis mindre

Ocean View Staterooms

Alle rommene på Ocean View har fantastisk utsikt, 2 enkeltsenger som konverterer til en Royal King size-seng og eget bad. Noen av rommene har egen balkong, og noen av rommene har sofa eller Pullman-seng. Hver bod har plass til opptil fire gjester. Tilgjengelige Ocean View Statooms er også tilgjengelig.

Vis mer
Vis mindre

Balcony Staterooms

Balcon-staterooms er romslige og har plass til opptil 4 personer. Alle rommene har 2 enkeltsenger som konverterer til en Royal King size-seng, og noen har en Pullman-seng og/eller sovesofa. Noen av rommene har også plass til en sammenleggbar seng eller en lekeplass.

Vis mer
Vis mindre

Suites

Suite-klassen omfatter suiter med 2 soveværelser, juniorsuiter, juniorsuiter, Grand suiter, Owner's Suites og Royal suiter. Royals Suites har separate soverom, spesielle fordeler og boblebad badekar. De fleste suitene har egen balkong og stue, og alle har 2 enkeltsenger som konverterer til Royal King senger. Noen av rommene har Pullman-senger, mens andre har plass til en sammenleggbar seng og/eller Play Yard.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Radiance Of The Seas

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål