WeTu Analytics

Radiance Of The Seas

Outdoor Movie Nights

Du kan slappe av på bassengterrassen under stjernene og se filmer, sportsbegivenheter og mer på den 220 kvadratfots filmskjermen.

Vis mer
Vis mindre

Rock Climbing

Aktive gjester kan klatre 40 meter over dekk på den signaturklatreveggen, hvor alle fra nybegynnere til fartsklatrere kan spenne inn og gå loddrett. Denne aktiviteten er gratis og ingen reservasjoner er påkrevd.

Vis mer
Vis mindre

Mini Golf

Du kan nyte en runde minigolf på skipets dekk mens du nyter den brede, blå havutsikten. Minigolf er inkludert i prisen, og ingen reservasjoner er påkrevd.

Vis mer
Vis mindre

Culinary Classes

Gjestene kan ta kulinariske klasser om bord og lære å lage gourmetforretter, hovedretter og desserter fra profesjonelle kokker. Kulinariske klasser har en ekstra kostnad og varierer etter reiserute.

Vis mer
Vis mindre

Dance Classes

Du kan lære de nyeste salsa, hip-hop, swing eller ballroom trinnene fra profesjonelle instruktører. Denne aktiviteten er inkludert i prisen for cruiset.

Vis mer
Vis mindre

Adventure Ocean

Mens foreldre nyter litt meg-tid, blir det yngre settet underholdt med Adventure Ocean ungdomsprogrammet. Programmet henvender seg til unge reisende mellom 3 og 11 år med alderstilpasset lærings- og spillaktiviteter som inkluderer temafester og mer.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Radiance Of The Seas

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål