WeTu Analytics

Fugitives' Drift Lodge

Lodge room

(10 Rom)

The Lodge er den mest luksuriøse innkvarteringen som tilbys, og ble totalrenovert i 2017. Romslige og luksuriøse hytter med eget bad har private verandaer, klimaanlegg, og både i og utenfor dusjer. The Lodge har et svømmebasseng med fantastisk utsikt, og er der Harford Library and Museum ligger. Vi har 2 sett med rom som er sammenhengende dvs. har plass til 2 familier som krever sammenhengende rom.

Vis mer
Vis mindre

Guest House

(6 Rom)

Fugitives' Drift lodge og Guest House ligger inne i Fugitives' Drift viltreservat på leppen av Buffalo River juvet, i en høyde av 3.450 fot.

Gjestgiveriet har en imponerende utsikt over toppen av Isandlwana, og av det tøffe landet flyktningene fra slaget måtte krysse for å komme tilbake over Buffalo -elven til Natal.

Gjestgiveriet var en gang hjemmet til Mr. og Mrs. Potgieter som ble foreviget i Gillian Rattrays prisbelønte bok, 'Årets våring'. Dette gamle våningshuset er endret og danner nå den mest sjarmerende sitte- og spisestuen. De originale verandaene har blitt beholdt, og det er et nydelig uteserveringsområde. Det er 6 superior tomannsrom med eget bad, alle med utsikt over hagen, som har en overflod av fugleliv i seg. Vi har også to rom for guider og sjåfører. Gjestgiveriet har et stort svømmebasseng; også med spektakulær utsikt over sletten.

Gjestene på gjestgiveriet kan ta del i våre verdenskjente turer til slagmarkene Isandlwana og Rorke's Drift. For mer informasjon, vennligst følg fanen 'Battlefield Tours' på hjemmesiden.

Vis mer
Vis mindre

Kwa George

(1 Rom)

Denne lille hytta ligger på eiendommen til Umzinyathi Farmhouse; passende kalt «Kwa-George» som betyr, «Stedet til George» på zulu-språket. Kwa-George består av et enkelt soverom med 2 enkeltsenger, eget bad med dusj og veranda. Hvis du bestemmer deg for å ta denne innkvarteringen, må du reise til og fra hytta eller pensjonatet for måltider samt turer (en 5-10 minutters kjøretur).

Vis mer
Vis mindre

Umzinyathi Farm House

(1 Rom)

Våningshuset er en sjarmerende takbygning av stein og bølgepapp bygget på 1920-tallet. Det var hjemmet til George Buntting, som var ekspert på Anglo-Zulu-krigen. Våningshuset ligger på toppen av reservatet og har en fantastisk utsikt over Isandlwana. Den har 3 soverom med eget bad (King, Queen og tomannsrom), stue med peis, spisestue og kjøkken. Selv om overnattingsstedet er selvbetjent, kan du velge å spise noen eller alle måltider på hytta mot en ekstra kostnad. Hvis du bestemmer deg for å ta denne innkvarteringen, må du reise til og fra hytta eller pensjonatet for turer og/eller måltider (en 5-10 minutters kjøretur).

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Fugitives' Drift Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål