WeTu Analytics

Fugitives' Drift Lodge

Isandlwana Battlefield Tour

Historier om anglo-zulu-krigen har holdt ut og fortryllet i nesten et og et halvt århundre. De berømte slagene ved Isandlwana og Rorke's Drift har fanget utallige menneskers interesser og fantasi i generasjoner, slik de gjorde i viktoriansk Storbritannia.

Eposet om Isandlwana var et slag som rystet keiserdømmet Britannia til sin kjerne og betvilte illusjonen av europeisk overlegenhet. Hvordan klarte en styrke, bevæpnet i stor grad med spyd og skjold, å overvinne en moderne britisk hær?

Turen går etter frokost, kl 7:30. På vei til Isandlwana hører gjestene på et bånd fortalt av David Rattray som gir bakgrunn til anglo-zulukrigen. Det er en stopp kl 9:00 for en komfortpause og for å se museet på Isandlwana. Foredraget på slagmarken begynner kl. 09.45 og avsluttes kl. 11.30, når det serveres forfriskninger. En annen tape, denne gangen beskriver historien om de overlevende og hendelser etter slaget ved Isandlwana, spilles underveis tilbake til Lodge eller Guest House, tilbake til lunsj kl 13:00.

Vis mer
Vis mindre

Rorke's Drift Battlefield Tour

Fortellingene om anglo-zulu-krigen har holdt ut i nesten halvannet århundre. Slaget ved Rorke's Drift er et av de mest kjente slagene i den engelsktalende verden og var senere gjenstand for Hollywood-storfilmen fra 1964, Zulu.

En modig liten gruppe britiske soldater, mange syke og funksjonshemmede, holdt ut hele natten mot en overveldende zulu-styrke. Douglas Rattrays følelsesladde foredrag dekker slaget ved Rorke's Drift gjennom erfaringene til de enkelte soldatene som gjennom store handlinger av uselviskhet og tapperhet klarte å holde ut i møte med slike dire odds.

Elleve Victoria Crosses og fem Distinguished Conduct Medals ble tildelt for aksjoner ved Rorke's Drift, gjenopprette britisk militær ære og sikret sitt rykte som en av de mest bemerkelsesverdige tribunene i britisk militærhistorie.

Turen til Rorke's Drift afgår kl. 15.00. Du har tid til å se gjennom museet på Rorke's Drift før foredraget begynner kl. 16.00. Det er svært lite vandring involvert. Foredraget avslutter en rett før kl. 18.00 og gjestene får da anledning til å se seg rundt minnesmerkene og kirkegården før de returnerer til Lodge og Guest House.

Vis mer
Vis mindre

Guided Walk to the Graves of Melvill and Coghill

I 1879 invaderte britene Zululand. Sentralen i de tre store invaderende kolonnene videresendte Buffalo River ved Rorke's Drift. Innen få dager var lord Chelmsfords invasjon i fare. En del av hans sentrale kolonne hadde blitt nesten tilintetgjort ved Isandlwana, i et slag vurdert som en av de største militære katastrofer i britisk kolonihistorie. Noen få overlevende slet tilbake inn i Natal, og krysset den mektige Buffalo River ved Fugitives' Drift.

Noen hundre meter fra losjen vår døde to offiserer i et heroisk forsøk på å redde dronningens farge fra regimentet deres, og ble de første mennene i historien til å tjene posthume Victoria Crosses. Vi er privilegerte å ha disse modige mennene, løytnant Melvill og Coghill, begravd der de falt på eiendommen vår.

Bli med en av våre gratis daglige guidede turer ned til gravene til Melvill og Coghill. Gravene går omtrent en time og inkluderer 3 km med fantastisk utsikt over Buffalo River, og ofte møter med dyrelivet. Det er en relativt nem gåtur, men involverer en kort stigning.

Vis mer
Vis mindre

Battlefield Kids Tour (for under 12's)

Fugitives' Drift er kjent for å levere imponerende slagmarksturer som bringer kampene i Rorke's Drift og Isandlwana til liv. Denne opplevelsen gir en dyp og håndgripelig innsikt i noen av de mest bevegelige av Sør-Afrikas slagmarker. Fugitives 'Drift utvider seg på disse opplevelsene
med tillegg av dedikerte turer for barn under 12 år.

Mens våre verdenskjente turer går ut med foreldrene, vil kortere, mer interaktive turer på eiendommen, ledet av en guide, engasjere og inspirere barna sine med historier om tapperhet og motet til de britiske soldatene og zulu-krigerne. Disse turene vil bli etterfulgt av en spilltur og et mer kulturelt møte, som kan skreddersys for å passe barnets individuelle behov eller alder.

Vis mer
Vis mindre

Mountain Biking

Fugitives' Drift har et stadig voksende nettverk av enkeltspor som spenner fra flat til bratt, teknisk og ikke-så-teknisk. Vi har massor av Jeep spår (två spår).

Nyt fantastisk utsikt, og se på rekke slettene spill som lever på reservatet - for eksempel giraff, sebra, blesbok, kudu, gnu, impala, og mer.

Du trenger å ta med egen sykkel og hjelm hvis dette er en aktivitet som du er interessert i.

Vis mer
Vis mindre

Nature Walks

Fugitives Drift Lodge og Guest House ligger midt i de grønne bakkene i det 250 hektar store Fugitives Drift naturreservat. Reservatet er hjemsted for en overflod av stedegne flora- og faunaarter, blant annet sebra, sjiraff, annen type antilope og ca. 300 fuglearter.

Disse turstiene kan nytes på fritiden, enten med eller uten en av våre trente feltguider.

Våre informative guider er sertifisert med Field Guide Association of South Africa og har en omfattende kunnskap om alle aspekter av vår afrikanske bushveld. De guidede turene tar gjestene langs naturskjønne turstier gjennom reservatet omgir, samtidig som du fokuserer på vegetasjon, spoor, vilt (stort og lite!) , fugle, insekter, medicinske egenskaber og andre fascinerende fakta.

Gjestene kan oppleve mangfoldet av vår reserve trygt til fots som en avslappet og informativ aktivitet - varigheten og avstanden til turene kan skreddersys for å passe gjestens individuelle turpreferanser, men vanligvis vare i 2 timer, dekker 2 eller 3 km.

Vis mer
Vis mindre

Fly Fishing - the Buffalo River

For de som er opptatt av fluefiske, er vårt viltreservat avgrenset av Buffalo River Gorge og gir en fantastisk fiskeplass. Tilbring en morgen i spektakulære og rolige omgivelser, fiskeri etter Natal Yellow Fish. Vår guide knytter alle skreddersydde fluer til linjen for deg, og er utrolig kunnskapsrik og erfaren.

Natal Yellowfish, også kjærlig kjent som Scaly (Yellowfish), er en ferskvannsfisk endemisk til østlige Sør-Afrika, og KZN spesielt. De kan bli opptil 65 cm i lengde og veie opptil 4,5 kg. Det er en utrolig sterk kampfisk, og lett ta en godt drevet fly.

Vennligst merk at vår fiskeguide er outsourcet, og derfor må fisketurer bestilles på forhånd. Fiske i Buffalo River er også sesongavhengig og kan bare gjøres mellom mai og oktober (med den beste tiden er juni — september).

Vær også oppmerksom på at alt fiske er strengt fangst og frigivelse.

Vis mer
Vis mindre

Blood River Battlefield

En annen spennende utflukt er til Blood River. Det var her et slag ble utkjempet mellom boerne og zuluene den 16. desember (nå en offentlig fridag i Sør-Afrika), 1838. Denne turen er vel verdt stasjonen: 64 livstore solide bronsevogner sitter nå på slagstedet og er ganske bemerkelsesverdig.

Vis mer
Vis mindre

Hartford Library

Til konferansebruk - Inkluderer en tepause midt på morgenen, flaskevann og mynte. Lunsj og ettermiddagste er inkludert i prisen over natten. Skjerm og projektor for bruk. Prisen belastes per dag.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Fugitives' Drift Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål