WeTu Analytics

Drostdy Hotel

Swimming Pools

Tre krystallklare bassenger — ett hovedbasseng, ett på Ferreira Suites og et annet på Kromm Cottages, inviterer gjestene til å kjøle seg ned eller slappe av.

En solterrasse, en swimmingpool og en tennisbane er tilgængelig på hotellet. Bassengene lyser om natten, og gir mulighet for en atmosfærisk dukkert under stjernene.

Vis mer
Vis mindre

Africology Spa

Komplett avslapping venter på dette klassiske og sofistikerte spaet. Naturlige, miljøvennlige produkter og et utvalg av foryngende behandlinger gjør Afrikologi-opplevelsen til en autentisk glede.

Vis mer
Vis mindre

Wine Shop

Sør-Afrika er kjent for sine gode viner. Den nyåpnede vinbutikken på Drostdy Hotel bærer stolt viner, blant landets beste, produsert av Rupert familiens eiendommer og selger de fleste av disse til kjellerdørpriser. Selv om det er moderne, utfyller butikken de historiske omgivelsene der den ligger.

Vis mer
Vis mindre

Camdeboo National Park

Camdeboo nasjonalpark omgir nesten helt byen Graaff-Reinet, som strekker seg fra sør for fjellkjeden Sneeuberg til Pearston og Murraysburg. Ordet «Camdeboo» er avledet fra Khoi-språket og betyr «grønt basseng». Passende lever reservatet opp til sitt navn med sin fantastiske naturskjønne skjønnhet. Det huser et bredt spekter av dyreliv og fugleliv, inkludert 43 pattedyrarter og 250 fuglearter. Dyr som regelmessig ses inkluderer steenbok, springbok, blesbok og svart gnu, blant andre. Interessant nok har en rekke fossiler blitt oppdaget i området. Reservatet er også kjent for nattehimmelen som tilbyr noen av de beste stjerneskuene i verden.

Vis mer
Vis mindre

Valley of Desolation

Desolationsdalen — 14 kilometer fra Graaff-Reinet — er et utsøkt geologisk fenomen som preges av rene klipper og søyler av doleritt som stiger opp til 120 meter fra dalbunnen. Dette er resultatet av mange år med vulkanske og erosive krefter. Denne fantastiske attraksjonen kan absorberes av bil, under fotturer langs merkede stier eller på pikniksteder.

Vis mer
Vis mindre

Helicopter Tours

FlyKaroo Air Services er Graaff-Reinets første helikopter chartertjeneste som tar gjestene på uforglemmelige reiser på himmelen, og tilbyr fugleperspektiv over byen og dens fantastiske naturomgivelser. Ulike naturskjønne og charterfly er tilgjengelige, inkludert halvdagsturer, reisemål piknik og rundturer.

Vis mer
Vis mindre

Town Tours

En av de beste måtene å utforske Sør-Afrikas fjerde eldste by på, gjør den daglige guidede spaserturen besøkende til å utforske de mest fascinerende høydepunktene i Graaff-Reinet, inkludert en rekke nasjonale monumenter, i løpet av en og en halv time. Turen starter på Graaff-Reinet Tourism Office, som ligger i det gamle biblioteket Museum, på hjørnet av Church Street og Somerset Street. Det tilbyr gode fotomuligheter og muligheten til å få innsikt fra en kunnskapsrik guide.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Drostdy Hotel

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål