WeTu Analytics

Great Migration Camps

5 stjerners dyreliv opplevelser
Great Migration Camps mobil fokuserer på opplevelsen av å være i busken og møte dyreliv. Det viktige er gjort veldig bra: førsteklasses veiledning med omfattende kunnskap om terreng, geologi, historie, geografi, miljø og fugler og dyreliv, pålitelige kjøretøy og eksterne og intime campingplasser. Dine daglige krav er ikke overlatt til tilfeldighetene - god kaffe, kaldt øl, varme dusjer, komfortabelt sengetøy og velsmakende sunn mat tilberedt over åpen ild, legger alle opp til virkelig uforglemmelige opplevelser.

GMC er mobil

På samme måte som gnageren, migrerer GMC-mobilleiren i henhold til tegn og symptomer på liv i busken - holder seg i harmoni med det naturlige miljøet, værforholdene og hvor flokkene samles. Leiren er liten nok og mobil nok til å flytte plassering på en dag, og vi kan gå hvor som helst - fra Northern Serengeti til Mkomazi NP og videre.

Serengeti - Etter den store Wildebeest Migration

I Serengeti nasjonalpark følger Great Migration Camps Mobile den gnødeste migrasjonen i mikroskala, noe som garanterer migrasjonsobservasjoner og opplevelser. Wildebeest migrere hele året, beveger seg i et sirkulært mønster som omfatter større Serengeti/Mara øko-systemet og vil omfatte NCA, Serengeti, omkringliggende reserver, Masai Mara National Reserve og Mara Triangle.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Great Migration Camps

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål