WeTu Analytics

Great Migration Camps

Meru Migration Tents

Tented overnatting
Sov under Serengeti Stars. GMC mobile har 5 vanntette, holdbare kuppelformede lerrettelt, som tilbyr dobbelt eller 2 personer med opptil 10 kunder. Hvert telt er høyt nok til å stå oppreist. Det er en front markise, sidevinduer og en intern ventilasjon og myggnetting. Utrolig behagelig varmt og slitesterkt sengetøy med Masai Shukas. Super tykk minne skum madrasser og puter for en god søvn - bedre enn hjemme. Håndklær er inkludert. Sollykt gitt.

Alutions
Hver morgen bringes varmt vann til teltet ditt for ablusjon i din private vask. Ingen av teltene har eget bad. Vi benytter oss av et biokjemisk toalett — som de som brukes når du vandrer på fjellet eller en båt med pumpesystem. Det lukter ikke. Vår utendørs ablusjon blokk, har to gravitasjons-matet dusjkabinetter for dampende varme dusjer hver kveld. BEST dusj i bushen.

Mat og drikke
Great Migration Camps Mobile tilbyr 3 måltider per dag. Hovedrett for middager består vanligvis av kjøtt grillet over åpen ild, stivelse eller korn og grønnsaker og/eller salat. Brød blir bakt daglig. Vi tilbyr rent filtrert vann, og det er en minibank for alkoholholdige drikkevarer og brus.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Great Migration Camps

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål