WeTu Analytics

Great Migration Camps

Migration Game Drives - Unlimited

Full dag eller 2 halvdags spillstasjoner

Vår helt mobile, selvforsynte og miljøvennlige leir kan reise hvor som helst i Serengeti, avhengig av årstiden og scenen og plasseringen av migrasjonen, noe som gir deg en første rad satt til en av Moder Nature største begivenheter. Det var vitenskapsmannen Anthony R. E. Sinclair som beskrev Serengeti som «verdens største dyreliv region» og Great Migration Camps er fagmessig posisjonert for å ta deg rett inn i hjertet av det.

Vis mer
Vis mindre

Classic Safari Game Drives - Unlimted

Full dag eller 2 halvdags spillstasjoner

Dyrelivet beveger seg fritt gjennom Serengeti-Masai Mara økosystem, og gjenskaper stadig en tidløs naturlig syklus. Et av høydepunktene ved de fleste besøk til Serengeti er dyrelivstasjonene og Serengeti er kjent for sin vandrende gnu, dens tette løvebebefolkning og gode fuglemuligheter.

Serengeti er et massivt område, og det er nesten umulig å utforske hele nasjonalparken i løpet av få dager - og du bør ikke prøve. Avstandene er lange og veiene kan være grove, så forvent rikelig med «afrikansk massasje» underveis. Serengeti NP er et sted for overflod - slettene spill, hyene, sjakal, gepard, flodhest, giraff og mange mange flere.

Det er en god sjanse for å se «Big Five» - bortsett fra kanskje den unnvikende og sjeldne svarte neshorn. Vi ser definitivt etter Little Five (maur løve, leopard skilpadde, elefant spissmus, neshorn bille og bøffel weaver), Ugly Five (hyene, gnu, gribb, vortesvin og marabou stork), Shy Five (surikat, aardvark, pinnsvin, Aardulven og bat-eared fox), og gjør vår beste med Impossible Five (aardvark, Cape mountain leopard, pangolin, elveinkanin og hvit løve) - selv om ikke alle av dem finnes i Serengeti!

Alle spillstasjoner er i en 4x4 med et popup-tak for visning, og hver gjest har et vindussete.

Vis mer
Vis mindre

Balloon Safaris

Safari fra himmelen!

Stig opp foran solen og gjør deg klar til å ta av på en spennende luftballongflytur i tidlig daggry. Du vil stige opp til himmelen når solen står opp i et kaleidoskop av farge. Du vil flyte i en stor vevd kurv, fast festet til en fargerik ballong, og regissert av en erfaren pilot over de store slettene eller langs elveflyvningsbanen. Etter landing, nyt en deilig busk frokost.

Vis mer
Vis mindre

Bush Meals

Om morgenen og senere på ettermiddagen, eller til og med utvidede fulle dager for å inkludere måltider i bushen som piknik-lunsjer. Bush-lunsj er alltid pakket i kjøretøyene som du aldri hva du kan støte på underveis.

Å gjøre bruk av offentlige fasiliteter, trygge steder og skyggefulle trær, lunsj er en avslappet affære og en god tid for fugletitting og lære om den store migrasjonen.

Vis mer
Vis mindre

Birding

Vi elsker fugling. Ta med kikkert, fugl bok eller fugl app - sistnevnte er best for fugleanrop identifikasjon. Serengeti-Mara økosystem har mere end 500 fuglearter registreret. Fugletitting i Serengeti er bra året rundt. Skogene, innsjøene og savannene i Øst-Afrika er fulle av fugler, inkludert en suite med Serengeti endemics.

Vis mer
Vis mindre

Photographic Safaris

Serengeti er et meget stort og stort økosystem. De fleste besøkende bare expereince et lite hjørne av dette store reservatet. Great Migration Camps eier Carel Verhoef, har utforsket nesten hvert hjørne og kjørt hver vei, forstå de subtile endringene i dette bemerkelsesverdige økosystemet. Han er en migrasjonsekspert, kjenner hemmelige steder og er en fotograf selv som sikrer at han får deg til rett sted til rett tid for de beste dyrelivet muligheter med riktig lys. Skuddet er opp til deg!

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Great Migration Camps

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål