WeTu Analytics

Ganges Voyager

Signature Suite

Signature Suite ligger på hoveddekket, og er et perfekt tilfluktssted med mer enn 250 kvadratmeter boareal med 2 enkeltsenger eller 1 queen-size-seng. Sitteområdet har gulv-til-tak-glassdører. Signature-suiten er innredet med indigo håndsjablonger, veggmaleri av et bodhi-tre og fine tremøbler.

Vis mer
Vis mindre

Colonial Suite

Colonial Suite ligger på øverste dekk, og tilbyr mer enn 270 kvadratmeter elegant stue. Rommene har varme og innbydende farger, håndmalte sjablonger, pittoreske utskrifter laget av kunstnere som reiste langs Ganga og komfortable sitteområder tilbyr hvile og komfort under reisen. Suitene i kolonisuiten har en romslig dusj med førsteklasses badeprodukter, badekåper og sengetøy.

Vis mer
Vis mindre

Heritage Suite

Heritage-suiten ligger i baugen på øverste dekk, og tilbyr 280-kvadratmeter med uovertruffen panoramautsikt over landskapet som ligger foran deg. Heritage Suite har en intim balkong med gulv-til-tak-glassdører, og tilbyr privatliv og komfort. Denne suiten har en utsøkt himmelseng, persiske tepper og luksuriøse sitteplasser, og er et perfekt fristed.

Vis mer
Vis mindre

Viceroy Suite

Viceroy-suiten ligger midt på skipet på øverste dekk, og tilbyr kongelige omgivelser, designet for de mest kresne reisende. Viceroy-suiten er innredet i overdådig kolonial indisk innredning, og har mer enn 360 kvadratmeter med boareal, inkludert en fin divan, persiske tepper, utskrifter av pittoresk utsikt over Ganga, håndstencilled vegger og et romslig bad.

Vis mer
Vis mindre

Maharaja Suite

Maharaja Suite ligger på øverste dekk, og er den mest luksuriøse og romslige suiten om bord, og tilbyr boareal på mer enn 400 kvadratmeter. Med bare én om bord, denne virkelig one-of-a-kind suiten hånd stencilled vegger, persiske tepper, Burma teak gulv og koloniale utskrifter av pittoreske landskap, monumenter og livet langs Ganga. Daglig butler og servering på rommet er tilgjengelig etter avtale.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Ganges Voyager

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål