WeTu Analytics

The Elegant Desert Eco Camp

Elegant ørkenen Eco Camp

Dramatisk natur, ro og sjel

Omgitt av majestetiske Tsarisfjellene, flate grussletter og inselbergs i Namib-ørkenen og ligger bare 45 km fra Sesriem, porten til Sossusvlei er The Elegant Desert Eco Camp!

Består av 10 individuelle en-suite telt i harmoni med naturen, tilbyr denne bortgjemte lille Eco Camp vår gjest en verden av store rom, endeløse horisonter og robuste fjellhøyder. Den ytterste ro og ekstraordinære klarhet i lys gjør dette området til et av Afrikas mest overbevisende landskap.

Egendefinert bygge 85sqm Canvas Telt konvolutt gjester i ren privatliv, komplett med en utvendig visning dekk, en innendørs og utendørs dusj, romslig bad og en minibar levert av Elegant Desert Lodge i form av en kul boks. Vår Rock Pool på toppen av fjellet med en stor solterrasse tilbyr den mest utsøkte utsikten og naturen.

Du har muligheten til å flytte sengen din ut for å sove under stjernene. Og våkne opp naturlig til den vakreste naturen! Uhyggelig stillhet, ro, en følelse av sjelfullhet og uberørt landskap gjør denne Eco Camp spesielt unik! Leiren er helt utenfor nettet med egne vann- og strømforsyninger.

Omtenksomme innslag i teltene og godt opplært personale vil bidra til en minneverdig opplevelse på The Elegant Desert Eco Camp!

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Elegant Desert Eco Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål