WeTu Analytics

Elegant Desert Camp

Elegant Desert Camp (En del av den elegante samlingen)

Den elegante ørkenleiren

Dramatisk natur, ro og sjel

Omgitt av de majestetiske Tsaris-fjellene, flate grussletter og inselbergs i Namibørkenen, og ligger bare 45 km fra Sesriem, er porten til Sossusvlei Elegant Desert Camp!

Denne bortgjemte lille leiren består av 10 individuelle telt med eget bad i harmoni med naturen, og tilbyr vår gjest en verden av store områder, endeløse horisonter og robuste fjellhøyder. Lysets ytterste ro og ekstraordinære klarhet gjør dette området til et av Afrikas mest overbevisende landskap.

Tilpasset bygge 85 kvm Canvas Tents konvolutt gjester i ren privatliv, komplett med en utendørs visning dekk, en innendørs og utendørs dusj, romslig bad og en minibar levert av Elegant Desert Lodge i form av en kul boks. Vår Rock Pool på toppen av fjellet med en stor sol downer dekk tilbyr den mest utsøkte utsikten og naturen.

Du har muligheten til å flytte sengen din ut for å sove under stjernene. Og våkne opp naturlig til den vakreste naturen! Uhyggelig stillhet, ro, en følelse av sjelfullhet og uberørt landskap gjør denne leiren spesielt unik! Leiren er helt utenfor nettet med egne vann- og strømforsyninger.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Elegant Desert Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål