WeTu Analytics

Elegant Desert Camp

The Elegant Desert Eco Tented Camp

(10 Rom)

Omgitt av majestetiske Tsarisfjellene, flate grussletter og inselbergs i Namib-ørkenen og ligger bare 45 km fra Sesriem, porten til Sossusvlei er The Elegant Desert Eco Tented Camp!

Denne bortgjemte lille Eco Camp består av bare 10 individuelle en-suite telt i harmoni med naturen, og tilbyr vår gjest en verden av store rom, endeløse horisonter og robuste fjellhøyder. Den ytterste ro og ekstraordinære klarhet i lys gjør dette området til et av Afrikas mest overbevisende landskap.

Egendefinert bygge 85sqm Canvas Telt konvolutt gjester i ren privatliv, komplett med en utvendig visning dekk, en innendørs og utendørs dusj, romslig bad og en minibar levert av Elegant Desert Lodge i form av en kul boks. Vår Rock Pool på toppen av fjellet med en stor solterrasse tilbyr den mest utsøkte utsikten og naturen.

Du har muligheten til å flytte sengen din ut for å sove under stjernene. Og våkne opp naturlig til den vakreste naturen! Øyry stillhet, ro, en følelse av sjelfullhet og urørt landskap gjør denne Eco Camp spesielt unik! Leiren er helt utenfor nettet med egne vann- og strømforsyninger.

Omtenksomme innslag i teltene og det veltrente personalet vil bidra til en minneverdig opplevelse på The Elegant Desert Eco Tented Camp!

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Elegant Desert Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål