WeTu Analytics

Sani Top Special (1 night )

Dag 1

Vi møtes på vårt kontor i Trout Walk Centre kl 09:00, alternativt kan vi hente deg fra ditt B & B eller hotell. Turen går 09h30 og tar ca. 2,5 timer å nå toppen, reiser ca. 16 km til den sørafrikanske grenseposten og deretter en ytterligere 8 km opp Sani-passet for å nå Lesotho Border Post, og klatrer en storslagen 2874 meter over havet! Våre guider stopper med pusten tar visning steder langs Sani Pass og de to grensestolpene dvs. Den sørafrikanske grensekontrollen og Lesotho Border Control. En gang på toppen af Sani Pass, vi nyder frokost på den højeste Pub i Afrika - The Sani Mountain Lodge. Etter lunsj fortsetter turen ytterligere 7 km inn i Lesotho til Skeering - en levende Basotho landsby, hvor vår erfarne fjellguide vil interessere deg med en prat om Lesotho og dets folk - det hardfør fjellrike Basotho-folket. Tradisjonelt øl og hjemmelaget brød tilbys etter avtale

Etter denne interessante kulturelle opplevelsen kjører vi deg tilbake til Lodge og lar deg bestille deg på Sani Top Chalet på en middag, bed and breakfast. Bestill på Lodge for en ponni Trekkingopplevelse eller fotturer med en guide langs skråningen og litt inn i Lesotho.

Dag 2


Vi møter deg på Sani Top Chalet på rundt 13h30, spiser lunsj (egen kostnad) og drar deretter ned det berømte Sani-passet igjen for å være tilbake i Underberg rundt 16.00.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Sani Top Special (1 night )

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål