WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Høydepunkter

Qorokwe grenser til det anerkjente Moremi Game Reserve, kjent for sitt produktive dyreliv; dens produktive dyreobservasjoner skyldes blandingen av habitattyper som ligger mellom de vestlige og østlige grensene: henholdsvis Santantadibe og Gomoti-kanalene.
Spektakulært plassert landbasert leir matet av to permanente elver inviterer safarieventyr året rundt.
Et rovdyrborg, forvent spennende møter med løver, geparder, leoparder og andre ikoniske dyr.

Mål: Wilderness Qorokwe er en av Botswanas største destinasjoner for dyreliv. Det eksklusive området dekker over 26 180 hektar (over 64 692 dekar) og grenser til Moremi Game Reserve, et område med rikt mangfold. Navnet Qorokwe betyr 'stedet der bøffelen brøt gjennom busken i vannet'. Et passende navn på en leir som ligger mellom to permanente elver, kanalene Santantadibe og Gomoti, besøkes av imponerende bøffelflokker.

Erfaring: Utemmet og uinngjerdet, Gjestene kan velge mellom et fantastisk utvalg av aktiviteter. Fra rolige mokoro-turer på tradisjonelle dugout-kanoer som utforsker kanalene, ser på elefanter som drikker i det fjerne, til uforglemmelige naturvandringer med våre kunnskapsrike og lidenskapelige dyrelivsguider. Surpise-og-glede øyeblikk tilbys også, som våre signaturpiknik i bushen, og Champagne sundowner stopper på en båtsafari.

Om natten kan gjestene skjerpe sansene sine på adrenalinpumpende spillstasjoner, spore rovdyr-byttedyr. Del deretter en fest med kulinariske herligheter og historier rundt en knitrende ild.

Hensikt: Leiren spiller en viktig rolle i empowerment av lokalsamfunn gjennom jobbskaping og andre inntektsbringende muligheter. Med sin fellesskapsholdte konsesjonskontrakt, Qorokwes ansatte er i stor grad ansatt fra samfunnet. Leiren kjører på 100% solenergi generert kraft.

Dyreliv: Det som gjør Qorokwe så spesiell er rikdommen i de forskjellige biomene. Fra spredte akasieskoger - hjem til flokker av sjiraff, sebra og forskjellige slettespill - til uberørte flomsletter, hvor nysgjerrig rød lechwe, og gjørme-innkapslede bøffelokser sees ofte i de grunne elvekanalene. Elefantflokker er faste besøkende i denne klassiske Okavango Delta-innstillingen, det samme er ikoniske afrikanske rovdyr: løver, geparder, leoparder, flekkete hyene og ville hunder.

Wilderness Qorokwe: Leiren er en overbevisende og slående kontrast av øko-chic styling i en klassisk Okavango Delta-setting. De ni elegante teltene (inkludert en veldig romslig familieenhet med et privat stupebasseng) inviterer gjestene til å bevege seg lett fra det moderne interiøret til det naturlige, luftige eksteriøret.

Det romslige og elegante hovedområdet og teltene har utsikt over en typisk Delta-lagune, og er godt skyggelagt og posisjonert for å fange den rådende brisen. Forhøyede gangveier gir gjestene spektakulær utsikt over villmarken og dyrelivet, som kan sees bevege seg fritt gjennom leiren. Et samlingspunkt i leiren er evighetsbassenget, som er det perfekte stedet å nyte en forfriskende dukkert mens du nyter utsikten.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Qorokwe

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål