WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Standard Twin/Double Tent(s)

(8 Rom)

En luksuriøs og moderne leir i spektakulære omgivelser, Wilderness Qorokwe tilbyr åtte dobbeltseng telt, pluss en romslig familieenhet med eget privat stupebasseng. Hevet terrassebord forbinder gjestetelt til hovedområdet, mens du nøye opprettholder dyrelivsoverganger. Med mer enn en kilometer (over en halv kilometer) gangveier, kan gjestene nyte sunn og naturskjønn trening i leiren.

Designinspirasjonen til leiren kommer fra dens naturlige omgivelser i dette ekstraordinære Botswana-landskapet. Resultatet er en rik blanding av naturlige materialer og farger hele veien. Bleket tømmer, mørkere flekker og aksenter av rust og brent oransje brukes overalt. Materialene som er valgt for å bygge leiren inkluderer stålrammer med påfyllingspaneler for å isolere mot varme og kulde, samt lerret og tømmerdekk. Detaljerte tømmertak perforert med lys, etterligne opplevelsen av å være under trærne på siden av lagunen, skape en visuell forening med sine vakre omgivelser.

Vis mer
Vis mindre

Family Accommodation

(1 Rom)

Qorokwe har et meget romslig familietelt med eget privat stupebasseng og utendørs dekk med skyggefulle solsenger, samt en felles innendørs salong, spisestue og peis. Hovedsoverommet har et innendørs bad.

Organiske former, og teksturkontrast - fra tømmer til stål og lerret - gir varme og komfort med diskret luksus.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Qorokwe

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål