WeTu Analytics

Victoria Falls Hotel

Victoria Falls Hotel, populært kjent som «den store, gamle damen av fossene», ligger i Victoria Falls nasjonalpark, som er et verdensarvsted, og er medlem av den eksklusive Leading Hotels of the World-gruppen. Det er en av bare tre IS0-akkrediterte hoteller i Zimbabwe.

Edwardian-stil femstjerners hotellet, bygget i 1904, kombinerer sjarmen til det gamle med bekvemmeligheten av det nye. Satt i frodige tropiske hager med lilje dammer, palmer og semi-tropiske busker, gir det ro og tilbaketrukkethet som mange gjester søker. Berømte Victoria Falls ligger bare en 10-minutters spasertur unna, med hotellets private sti, og «røyken som tordner» eller «Mosi-O-Tunya» i den lokale dialekten, er tydelig hørbar og synlig fra dette luksuriøse landemerket.

Service i verdensklasse, mat og drikke valg og forberedelse uten sidestykke, gjør hotellet til en magnet for både internasjonale besøkende og lokalbefolkningen. Det overdådige Livingstone Room for god mat og dans, Jungle Junction med sin berømte frokost- og middagsbuffeer og etnisk underholdning på kveldene, tilbyr utvalg og bredt utvalg. Stanley's Terrace, med sin klare utsikt over Victoria Falls Bridge, som forbinder Zimbabwe og Zambia, er kjent for sine cocktailer og ettermiddagste. Terrassen har vært et møtested for eventyrere i Afrika i over et århundre.

Atmosfæren av hotellet er gjennomsyret av den historien med alle suiter innredet i nådig edvardiansk stil av Zimbabwe kolonitiden. Små utøvende møter og private spisesteder er lett tilrettelagt for de som ønsker å kombinere litt virksomhet med mye glede, og alt i et bortgjemt og diskret miljø.

Komplekset har et stort svømmebasseng, to tennisbaner, et bibliotek, leserom og kapell. Golfere kan nyte 18 hull på mesterskapet kurset på nærliggende søsterhotellet, Elephant Hills Resort.

Men det er Victoria Falls Hotel som fortsatt er den største attraksjonen for besøkende. Å våkne opp til lyden av «røyken som tordner», å se solen stige opp under tåken av en av verdens syv naturlige underverker og månens regnbue om natten, hele tiden slikker opp historien og atmosfæren til en svunnen epoke, er mer enn uforglemmelig — det er unikt.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Victoria Falls Hotel

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål