WeTu Analytics

The Victoria Falls Hotel

Victoria Falls Hotel, populært kjent som «the grand old lady of the Falls», ligger i Victoria Falls nasjonalpark, et verdensarvsted, og er medlem av de eksklusive Leading Hotels of the World. Det er et av bare tre IS0-akkrediterte hoteller i Zimbabwe.

Det femstjerners hotellet i edwardiansk stil, bygget i 1904, kombinerer sjarmen til den gamle med bekvemmeligheten av det nye. Ligger i frodige tropiske hager med liljedammer, palmer og semi-tropiske busker, det gir ro og tilbaketrukkethet som mange gjester søker. De berømte Victoriafallene ligger bare en ti-minutters spasertur unna, og «røyken som tordner» eller «Mosi-O-Tunya» på den lokale dialekten, er tydelig hørbar og synlig fra dette luksuriøse landemerket.

Service i verdensklasse, og valg av mat og drikke og tilberedning uten sidestykke, gjør hotellet til en magnet for internasjonale besøkende og lokalbefolkningen. Det overdådige Livingstone-rommet for god mat og dans, Jungle Junction med sine berømte frokost- og middagsbuffeer og etnisk underholdning om kveldene, tilbyr variasjon og bredt utvalg. Stanley"s Terrace, med sin klare utsikt over Victoria Falls Bridge, som forbinder Zimbabwe og Zambia, er kjent for sine cocktailer og ettermiddagste. Terrassen har vært et møte for eventyrere i Afrika i over et århundre.

Atmosfæren på hotellet er gjennomsyret av historien med alle suitene innredet i nådig edwardiansk stil av Zimbabwes kolonitiden. Små utøvende møter og private spisesteder arrangeres enkelt for de som ønsker å kombinere en liten bedrift med mye glede, og alt i et bortgjemt og diskret miljø.

Et stort svømmebasseng, en luksuriøs salong og kapell er en del av komplekset. Golfere kan nyte 18 hull på mesterskapsbanen til det nærliggende søsterhotellet, Elephant Hills Resort.

Men det er Victoria Falls Hotel som fortsatt er den største attraksjonen for besøkende. Å våkne opp til lyden av «røyken som tordner», å se solen stige opp under tåken til et av de syv naturlige underverkene i verden og månens regnbue om natten, mens du suger opp historien og stemningen i en svunnen tid, er mer enn uforglemmelig - det er unikt.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Victoria Falls Hotel

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål