WeTu Analytics

The Victoria Falls Hotel

Classic Rooms

(30 Rom)

Graced med gråtoner, svarte farger og fine tremøbler som gir en elegant og behagelig finish. De 30 soverommene er tilgjengelige med konvertible senger. Alle rommene har dusj bare bad og er utstyrt med kaffe- og tekoker. Noen soverom er interledende og utmerket egnet for familier. Et komponentrom er tilgjengelig som gir 3 klassiske rom under en nøkkel.

Vis mer
Vis mindre

Stables Signature Wing Room

(44 Rom)

Disse 44 Deluxe-rommene ligger i den frittstående Stables Signature-fløyen med utsikt over de fremre plenene eller den frodige gårdsplassen. Disse rommene er innredet i en moderne stil med en svunnen følelse. Badene har luksuriøse fasiliteter i verdensklasse, viktoriansk badekar med stor separat dusjkabinett og luksuriøse Charlotte Rhys fasiliteter. Ideell for familier som reiser sammen.

Vis mer
Vis mindre

Premium Room

(11 Rom)

Våre Premium-rom tilbyr kresne kunder moderne luksus og eleganse, med dedikerte salongområder som ligger på forskjellige steder på hotellet med utsikt over de frodige hagene eller den fantastiske Batoka-kløften i Zambezi-elven. De har konvertible king-size-senger, IP-TV, minibar og privat safe.

Vis mer
Vis mindre

Deluxe Suite

(4 Rom)

Våre to Deluxe-suiter har blitt omformet for å tilby kresne kunder moderne luksus og eleganse, med utsikt over de frodige hagene eller den fantastiske Batoka-kløften i Zambezi-elven. De har himmelseng, kommode, satellitt-TV, minibar og privat safe.

Tilbyr romslige rom og bad med enestående utsikt over fossen eller Batoka-kløften ved Zambezi-elven. Alle sengene er king-size og konvertible. Rommet har IP-TV, minibar og egen safe. Full tilgang til Premium Lounge.

Vis mer
Vis mindre

Executive Suite

(3 Rom)

Gammel og ny verden møtes i kategorien rom med valg mellom viktoriansk eller edwardiansk innflytelse. Hver suite har sin egen identitet et valg mellom Songwe, Baines Jubilee Executive Suites i Grand South og North Hammerhead Wings er perfekte for forretningsreisende eller kresne gjester som liker et luksuriøst og romslig miljø. Suite betalende gjester har full tilgang til alle fasiliteter og fasiliteter på The Victoria Falls Hotel. Suitene har en spektakulær utsikt over den berømte Batoka-juvet, Victoria Falls Bridge som spenner over Zambezi-elven som forbinder Zimbabwe og Zambia, og de perfekt velstelte hagene. Separate soverom og privat salong med overdådige bad med utmerkelse.

Vis mer
Vis mindre

Batoka Suite

(1 Rom)

Grand suite i hoveddelen av hotellet innredet i tradisjonell edwardiansk stil med en «Out of Africa» følelse. Suiten har en spektakulær utsikt over den berømte Batoka-juvet og Victoria Falls Bridge som spenner over Zimbabwe og Zambia.

Denne stilfulle suiten har landlig innredning og sjenerøs plass til å slappe av eller underholde, og er smakfullt innredet med myke tekstiler og varme farger i tråd med Zimbabwes berømte klima og mangfoldige skjønnhet.

Vis mer
Vis mindre

Presidential Suite

(1 Rom)

Presidentsuiten vår utstråler plass og luksus i stil, beliggenhet og storhet, er ideell for forretningsreisende som ønsker å lære og slappe av eller kresne ferierende på lengre opphold. Kjærlig kalt «Livingstone Suite», og har en overdådig veggfinish og avslappende fargevalg. Hvert av de tre soverommene har sin egen unike innredning med hovedbadet med dobbel romslig separat dusj og badekar. Spektakulær utsikt over hagen fra den private balkongen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Victoria Falls Hotel

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål