WeTu Analytics

The Victoria Falls Hotel

Livingstone Room

Nyt middag og dans i det elegante Edwardian Livingstone Room, som tilbyr klassiske à la carte- og bordmenyer. Mens Livingstone Room gjenspeiler rhundre gamle hotellets stil av storhet og overflod, har kleskoden blitt avslappet for bekvemmeligheten av gjesten. Et godt utvalg av vin og likører er tilgjengelig. Maksimal sittekapasitet på 120 personer

Vis mer
Vis mindre

Jungle Junction

Spise på Jungle Junction tilbyr en uforglemmelig opplevelse med en blanding av afrikanske smaker. Underholdning fra etniske grupper representerer Afrikas ånd. Jungle Junction er det ideelle stedet for insentiver grupper. Jungle Junction har en maksimal sittekapasitet på 140 pax.

Vis mer
Vis mindre

Stanley’s Terrace

Stanleys Terrace er et must for småretter hele dagen. Tradisjonell høy te serveres hver ettermiddag, med spektakulær utsikt over Victoria Falls Bridge og Victoria Falls selv. Stanleys Terrace er det ideelle stedet for solnedganger, og tilbyr en tabell d'hôte-meny med en à la carte-meny tilbys etter 1100 timer. Stanleys Terrace har en maksimal siddekapacitet på 100 personer.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Victoria Falls Hotel

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål