WeTu Analytics

andBeyond Kirkman's Kamp

Game Drives (Included)

Sett ut i et åpent 4x4 safari kjøretøy i selskap med et ranger og tracker team, som vil forsøke å spore favorittdyrene dine. Sabi Sand Game Reserve er kjent for sine leopard observasjoner, og du kan godt oppdage en av disse unnvikende kattene hviler etter en vellykket natt jakt. Du vil stoppe for forfriskninger på et naturskjønt sted under kjøreturen.

AndBeyond sine profesjonelt trente guider vil spørre deg om ditt favorittdyreliv og vil gjøre sitt beste for å sikre at dine preferanser blir oppfylt, enten det er å spore en bestemt art eller bruke mer tid på å nyte hver observasjon og bli kjent med dyrenes vaner. De vil også fortelle deg om vegetasjonen i regionen og vil forklare atferden til dyrene du kommer over. I noen tilfeller vil støttelinjene kunne identifisere individuelle dyr og gi deg beskjed om deres historie og vaner.

Vis mer
Vis mindre

Interpretive Nature Walks and Big Game Viewing Walk (Included)

Akkompagnert av din ranger, nyte en fortolkende natur tur, rundt hytta, hvor du lærer mer om vanskelighetene med den afrikanske busken, fra å oppdage fascinerende flora og lese dyrespor med guiden din til å møte mindre dyreliv opp-nært. Opplev spenningen ved å spore dyr til fots, ledsaget av en væpnet spesialist ranger og tracker team. Engasjere alle dine sanser når du oppdager en verden hvor hver lyd, duft og bøyd gresstrå har en mening.

Vis mer
Vis mindre

Private Vehicle (Additional cost)

Med en dedikert spillvokter og tracker, i tillegg til et privat spilldrev kjøretøy, har gjestene luksusen av skreddersy sin egen safariopplevelse; velge sine egne spillkjøretider og tilbringe så mye tid som de ønsker på observasjoner.

Vis mer
Vis mindre

WILDchild programme

AndBeyond WildChild-programmet, designet spesielt for barn som besøker våre safarihytter og leirer i Afrika, er fylt med morsomme, interaktive aktiviteter som gir muligheter til å lære og oppdage nye opplevelser og kulturer. Dypt forankret i kjærligheten til den afrikanske busken, skaper den ikke bare en rekke uforglemmelige øyeblikk for hele familien, men skaper sterke bånd mellom våre unge gjester, vår planet og dens folk.

Vis mer
Vis mindre

Healing Earth Massages (Additional cost)

&Beyond har inngått samarbeid med Healing Earth, en ledende naturlig, miljøvennlig

og holistisk spa & hudpleie selskap, for å produsere en virkelig autentisk afrikansk

spa-opplevelse for sinn, kropp og sjel. Terapeutisk i sin tilnærming,

Healing Earth bruker bare naturlige ingredienser og essensielle oljer. Den

frodige spa-produkter og beroligende behandlinger er inspirert av visdom

Afrikas tradisjonelle healere & feire vårt kontinentets levende arv,

lokalsamfunn og planteliv.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

andBeyond Kirkman's Kamp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål