WeTu Analytics

eKhaya Bush Villa

Ekhaya Bush Villa handler om å fordype deg i den varme gjestfriheten og tradisjonene til et av Sør-Afrikas mest tiltalende safari destinasjoner - Limpopo lowveld.

Ditt opphold hos oss vil bli merket med innbydende smil, utsøkt komfort og total avslapning, enten i din luksuriøse suite, i samtale rundt vårt frokostbord eller ute, ta i severdighetene og lyden av bushen mens du bader i afrikansk sollys ved siden av bassenget, se dyrelivet tur av. Vårt lille team av ansatte har blitt rekruttert fra vårt lokalsamfunn og er tilgjengelig for å gjøre ditt opphold hos oss virkelig spesielle, ivareta alle behov og fungerer som dine personlige guider til denne vidunderlige mangfoldige regionen i Sør-Afrika.

Hvert av de seks dobbeltrommene er vakkert innredet med tekstiler, møbler, gjenstander og tilbehør hentet fra hele Sør- og Sør-Afrika, og støtter lokale kunstnere, håndverkere og gründere der det er mulig. Og selve villaen vår har blitt designet for å ha så lav innvirkning på vårt skjøre miljø som vi kan klare, med energi og vann som sparer vår prioritet.

Ekhaya Bush Villa er selve symbolet på undervurdert luksus, med ekko av den svunne epoken da reisen (eller «safari» i Swahili dialekt) var like viktig som destinasjonen... Blandingen av koloniale og tradisjonelle afrikanske stiler har inspirert en fantastisk sammenvevd dekor palett som utligner den fantastiske natur rundt villaen.

Varm jordtoner og nøytraler er aksent med pops av rike farger, fremkaller ånden av villmarken i alle rom, fra den innbydende salongen til ekspansiv dekk med utsikt over bassenget og den endeløse bushen.

Denne stilen er ingensteds mer forførende enn i villaens seks vakkert innredede klimatiserte rom. Ekhaya har fire luksussuiter, en familiesuite og den fremste luksussuiten (ideell for bryllupsreiser), og er spesialdesignet for å sikre komfort og luksus i bushen.

Ekhaya Bush Villa er stor på personlig service, og tror dette er det som skiller oss fra andre boutique hytter og pensjonater. Og det blir ikke mye bedre enn vår bosatt vert, Mike Lawrie. I stedet for å bare gi deg en nøkkel og forlate deg til dine egne enheter, er Mike tilgjengelig for å gi informerte turisme råd og gjøre ditt opphold hos oss så spesielt som mulig.

Mike er kjent i den lokale turist- og safariindustrien og er en erfaren lodge manager. Han er også ekspert på våre lokale fugler og dyreliv samt å være en stor del av kunnskap om historien og attraksjonene i vårt område.

Mikes varme personlighet, vinnende smil er smittsomme latter er ekko i alle våre ansatte som er dedikert til å gjøre din busk bryte inn i livslang minner.

Frokosten vår er legendarisk. Tatt i et rolig og rolig tempo, går vi den ekstra mil for å sikre at vi henter de beste ferske og økologiske ingrediensene til vår kjærlig tilberedte og hjemmelagde kost.

Vi er også stolte over å imøtekomme vegetariske og veganske dietter samt tilhengere av Banting! Vi er i stand til å levere Halal alternativer og kan imøtekomme gluten- og sukkerfrie behov også.

Selv om Ekhaya Bush Villa opererer på et bed & breakfast basis, kan vi inkludere lunsjer og middager på forespørsel

Hoedspruit grenser til Kruger nasjonalpark og ligger i hjertet av den sentrale Limpopo lowveld. Hoedspruit har en gunstig beliggenhet for å utforske de mange spillhyttene, spillreservene og andre attraksjoner og aktiviteter i nærheten. Se kartet over Hoedspruit for å få en følelse av hvor det ligger.

Her møtes ruvende klipper endeløse strekninger av bushveld, hvor store slettene med marula, akasie, combretum og mopan skogområder har plass til et vell av dyreliv og strekker seg så langt øyet kan se. Det sies at byen fikk sitt navn Hoedspruit da en av pionerene fjernet hatten og kastet den i det kjølige vannet i Sandspruit-elven og bestemte seg for å bli.

Besøkende til Hoedspruit-området kan velge å bo i eksklusive private spillreserver, eller i ulike spillhytter, bushhytter, selvbetjente hytter, bed & breakfasts feriesteder, eller bortgjemte campingplasser.Vår flyplass har blitt øremerket for oppgradering til en internasjonal flyplass og vil gjøre dette fascinerende Området enda mer tilgjengelig for innenlandske og internasjonale besøkende. Ulike verdenskjente rehabiliterings- og avlssentre finnes i området.

Ditt opphold på Ekhaya Bush Villa posisjonerer deg perfekt i hjertet av et av Sør-Afrika mest interessante og spennende områder, med et vell av ting å gjøre, steder å besøke og aktiviteter som skal oppleves.

Byen Hoedspruit — sentrum av Sør-Afrikas safariindustri — ligger bare et steinkast unna. Med noen flotte restauranter, kafeer og puber, samt en rekke kurio, dekor og kunstbutikker og en av de mest velfylte vinkjøpmennene utenfor Vest-Cape, har Hoedspruit et livlig natteliv og en gammeldags sjarm.

Den fantastiske Drakensberg skråningen dominerer horisonten mot vest, og de store sentrale og nordlige delene av Kruger nasjonalpark fungerer som en buffer i øst, med ulike private spillreserver uten inngjerdet langs grensen til denne verdensberømte parken gjør dette til et av de rikeste dyrelivområdene i Sørlige Afrika.

En kort kjøretur opp det kjevedryppende Abel Erasmus-passet med utsikt over lowveld og den buktende Oliphants River, og underverkene i skråningen venter, med Blyde River Canyon, Bourkes Luck Potholes, historiske byer som Pilegrimsresten og Graskop og den treffende navnet Panorama turisme ruten lett tilgjengelig for dagsturer.

En kjøretur mot nordvest setter deg i hjertet av Ribola Art Route og landet til Venda-folket, hvis kultur er sentrert rundt den mytiske innsjøen Fundusi.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

eKhaya Bush Villa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål