WeTu Analytics

Moledi Gorge

Moledi betyr «å fortelle» på det lokale språket i SetSwana. På Moledi finner du at den eneste tiden som betyr noe er soloppgang og solnedgang, slik at du får frihet til å lage din egen minneverdige historie.

Moledi er en åtte-suite helligdom som ligger på en av de mest pittoreske, privateide spillgårder, nord for Magaliesburg i Nordvest-provinsen, Sør-Afrika. Denne uber-chic bush-villaen, bygget høyt på en klippe, har fantastisk utsikt over en ekspansiv juvet, som kan nytes fra alle vinkler. Reisende på jakt etter absolutt privatliv, luksus og avslapning, vil finne det en retrett som tilbyr personlig service, stil og komfort.

Moledi bush villa består av syv deluxe-suiter og en presidentsuite hver med egen balkong og eget bad. Alle suitene er individuelt innredet med gulv-til-tak-glassdører som gir fantastisk utsikt. Hver suite har en annen konfigurasjon med eget bad.

Unik for Moledi er Paramount K9 Dog School som fokuserer på opplæring av hunder for anti-krypskyting enheter over Afrika, bare en 10 minutters kjøretur fra hytta. Moledi gjester vil oppleve utstilling interaksjon med hundene som besøkte sine kenneler, et pedagogisk foredrag av hundeførere og demonstrasjoner. Paramount K9 hundeskole setter rangers fra anti-krypskyting enheter over Afrika gjennom en intensiv seks ukers treningsprogram, overvåket av tidligere Special Task soldater fra hele verden.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Moledi Gorge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål