WeTu Analytics

Maun Lodge

Maun Lodge ligger rett utenfor døren til Okavango deltaet langs bredden av elven Thamalakane, kun 2,5 km fra Maun sentrum og 4 km fra flyplassen. Det er en 140 rom-hotellet tilbyr forskjellige stiler av overnatting som imtekomme for bde internasjonale, lokale turister og folk som besøker Maun p forretningsreise. Med ulike spisesteder og konferansefasiliteter tilbys, som har plass til opptil 500 delegater som er en av de største i Ngamiland. Maun Lodge har som mål å oppfylle de beste standardene og har raskt blitt et førstevalg for det mangfoldige markedet. Maun Lodge har blitt din inngangsport til Okavango Delta.

Maun Lodge imøtekommer individuelle behov ved å tilby fem forskjellige stiler av hotellovernatting, som inkluderer våre River Front rom som har våre to presidentrom, Executive-suiter, Executive-rom, Standard-rom og våre hytter. Alle våre rom er komfortabelt innredet, og vi har et bredt spekter av satellitt-TV-kanal. Alle rommene har klimaanlegg, kaffe- og tekoker, Wi-Fi og eget bad.

The Boma & RIVERVIEW BAR ligger under et stråtak, og tilbyr en perfekt blanding av både innendørs og utendørs servering. Menyen har noe for alle, fra lokale retter til småretter og internasjonale favoritter. Vi spesialiserer oss også på buffeter og Carveries, som er en integrert del av vårt unike tilbud. Riverview Bar er også et flott sted å slappe av etter en dag med reise, drive forretninger eller sightseeing. Med flott utsikt over elven Thamalakane kan du komme inn, slappe av og nyte noe forfriskende å drikke. Levende musikk tilbys også regelmessig av vår lokale musiker, og gir The Boma en avslappende, men likevel forfriskende atmosfære.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Maun Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål