WeTu Analytics

andBeyond Nxabega Okavango Tented Camp

Game Drives (Included)

Spillvisning i Okavango Delta er fjernt og bortgjemt, med svært få biler som deler privat konsesjon. Sensitive terrengkjøring gjør det mulig for våre gjester å komme opp nær områdets eksepsjonelle dyreliv. Ettermiddagstasjonene fortsetter etter natt, noe som gir mulighet til å se de mange dyrene som er mer aktive om natten, inkludert leopard og serval. Lion jakter ofte om natten, og det er alltid en sjanse for å komme over dem fôring på et drap. &Beyon's profesjonelt trente guider vil spørre deg om ditt favorittdyreliv og vil gjøre sitt beste for å sikre at dine preferanser blir oppfylt, enten det er å spore en bestemt art eller bruke mer tid på å nyte hver observasjon, bli kjent med dyrenes vaner. De vil også fortelle deg om vegetasjonen i regionen og vil forklare atferden til dyrene du kommer over. I noen tilfeller vil støttelinjene kunne identifisere individuelle dyr og gi deg beskjed om deres historie og vaner.

Vis mer
Vis mindre

Seasonal mokoro trips (Included)

Deltaet er trolig best kjent for sine Mokoro-turer. Dette er båtturer gjennom labyrinten som kanaler og grunne laguner i deltaet. De er gjennomført i tradisjonelle båter som kalles Mokoros. Disse robuste båtene pleide å være håndlaget av store Delta-trær. I dag er de fleste båtene som brukes i Deltaet fiber glass replikaer, for å hindre nedskjæring og uttømming av Delta's flotte trær.

Mokoros er en fin måte å gå spillvisning på. Da de ikke er motoriserte, lar de deg glide stille gjennom kanalene. Dette gjør at du kan nærme dyrelivet stille, og du vil se mer, da de ikke er redd av en motor. Du vil se mange dyr som lever av gress og siv på palmeøyene som lechwe, sitatunga, elefant, flodhest og krokodille.

(sesong - avhengig av vannstanden)

Vis mer
Vis mindre

Seasonal motorized boat excursions (Included)

Spillvisning tilbys også i motoriserte båter. Disse turene gir deg mulighet til å dekke mer bakken, og bør tillate deg å se mer av landskapet, selv om noen av dyrelivet kan være skremt av motoren.

(sesong - avhengig av vannstanden)

Vis mer
Vis mindre

Scenic Helicopter Flight (Additional Cost)

Spenning til en antenne utsikt over Okavango Delta som du sveve over en enorm labyrint av både permanente og flyktige vassdrag. Fly over elver og bassenger prikket med lilje pads, samt en rekke ville dyr som bor i dette unike habitatet.

Ekstra kostnader gjelder

Vis mer
Vis mindre

Private Vehicle (Additional Cost)

Med en dedikert spillvokter og tracker, i tillegg til et privat spilldrev kjøretøy, har gjestene luksusen av skreddersy sin egen safariopplevelse; velge sine egne spillkjøretider og tilbringe så mye tid som de ønsker på observasjoner.

Vis mer
Vis mindre

WILDchild programme

AndBeyond WildChild-programmet, designet spesielt for barn som besøker våre safarihytter og leirer i Afrika, er fylt med morsomme, interaktive aktiviteter som gir muligheter til å lære og oppdage nye opplevelser og kulturer. Dypt forankret i kjærligheten til den afrikanske busken, skaper den ikke bare en rekke uforglemmelige øyeblikk for hele familien, men skaper sterke bånd mellom våre unge gjester, vår planet og dens folk.

Vis mer
Vis mindre

Massage:Quiet Mind Journey (Additional Cost)

Dere er pålagt å skape en personlig bekreftelse for å gjenvinne en ubetinget aksept og kjærlighet til dere selv og gjenforene dere med deres sjel for å frigjøre all negativ energi fra innsiden. En unik blanding av
aromaterapi og planteoljer valgt spesielt av deg, og kombinerer dype vev massasje teknikker for å bringe avslapning til slitne, verkende muskler slik at kropp og sjel å gå tilbake til perfekt likevekt. Velg mellom en blanding av aromaterapi oljer til enten destress, hydrat, slappe av eller detox.

Full karosserie: 90 min
Kun rygg og nakke: 45 min og 30 min

Vis mer
Vis mindre

Massage: Healing Earth African Shea Butter Ritual (Additional Cost)

African Shea Butter har lenge vært hyllet for sine kraftige helbredende og nærende effekter. Avslappende nærende og energigivende denne kroppsmassasjen retter seg mot bestemte områder eller spenning og muskelubehag ved bruk av dype vevsteknikker der smerten blir dramatisk lindret.

Full kropp og hodebunn 75min
Rygg, nakke og hodebunn 45min

Vis mer
Vis mindre

Massage: Soul of the Earth Celebration (Additional Cost)

Gjenoppvåk sjelen din med en kombinasjon av kraftige afrikanske aromaterapioljer og botaniske kroppsbalsamer som kombinerer tradisjonelle afrikanske Calabash og bambusverktøy med menneskelig berøring og rytmisk bevegelse i dette overbærende ritualet, den ultimate kilden til avslapning for å bringe balanse i sinnet din,
kropp og sjel i hjertet av Afrika, menneskehetens vugge, gjennom berøring og vibrasjonslyd terapi ved hjelp av gamle lydverktøy og teknikker.

Velg afrikansk potet for sine gamle helbredende krefter, Marula Neroli for en
Sensorisk Overbærenhet, Kalahari Melon for sine fuktighetsgivende egenskaper,
Mongongo møtrik til detox eller kanel og orange til fast og Tone

Full kropp og hodebunn: 90min
Rygg og hodebunn: 60min

Vis mer
Vis mindre

Massage: Earth Glow Body Polish and Wrap (Additional Cost)

Gjenoppvåk sansene dine gjennom skånsom peeling og konvolutt kroppen din med inspirerende blandinger av naturlige afrikanske essensielle oljer og botaniske produkter. Vi starter behandlingen med en tørr polish etterfulgt av en full body polish for å lindre spenningen og forny huden. Vi gjør så wrap og en overbærende full kroppsmassasje ved hjelp av vår kraftige samling av urfolk afrikanske oljer og balsam.

Velg afrikansk potet for sine gamle Healing krefter, Marula Neroli for en sensorisk overbærenhet, Kalahari Melon for sine fuktighetsgivende egenskaper, Mongongo mutter til detox eller kanel og oransje til fast og Tone

120min

Vis mer
Vis mindre

Massage: African Hand and Foot Treatments (Additional Cost)

Smelte vekk stress og foryng dine trette bein med denne fotbehandlingen som vil gi føttene dine hydrert, mykgjort og silkemyk, klar til å erobre den afrikanske busken. Føttene dine er gjennomvåt i en afrikansk Joy energigivende salt suge, skrubbet med foryngende peppermynte og eukalyptus skrubb og balsamert i African Shea Butter. Slapp av når du mottar en skulder- og hodebunnsmassasje og avslutt behandlingen med en kjølefotgel for å sette den siste våren i skrittet ditt.

30min

Vis mer
Vis mindre

Massage: African Handprint Ritual (Additional Cost)

Det ultimate håndritualet. Hendene dine er polert med en ren peppermynte og Aloe Vera polish og neglebåndene restaurert med urfolk helbredende oljer. Hendene dine blir deretter balsamert med afrikansk Shea Butter. Slapp av når du får en massasje på skulderen og hodebunnsmassasje og avslutt behandlingen med en nærende Pinotage håndoljemassasje, slik at hendene føles myke og forynget.

30min

Vis mer
Vis mindre

Massage: WildChild Beauties and Buddies (Additional Cost)

Sug de slitne små føttene i Healing Earth Lavendel og Jasmine boblebad, etterfulgt av en Mango Orange skrubb, tånegl grooming og mini fot kile og gni. For å lade opp energien din vil en 15min rygg-, nakke- og skuldermassasje med ren Aloe Vera Gel garantere å sende våre spirende rangers av på deres neste eventyr i African Bush. Avslutt behandlingen med en afrikansk stamme Face Paint, og hvis du velger det, la med dine egne skjønnheter og kamerater skjem bort Kit for å huske eventyret ditt i naturen og minne deg på hvor viktig det er å ta vare på landet, dyrelivet og menneskene i denne verden.

Skjønnheter og kompiser 30min behandling og skjem bort Kit

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

andBeyond Nxabega Okavango Tented Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål