WeTu Analytics

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana, er den ultimate Okavango Delta vann- opplevelsesfokusert safari lodge.

Eagle Island Lodge er en av Botswanas opprinnelige safarilosjer, plassert på en privat øy omkranset av noen av de dypeste strekningene i Okavango-deltaet, et av verdens største vannsystemer i innlandet og et UNESCOs verdensarvliste.

Hytta er innredet for å reflektere en oppdagelsesreisende base. Design høydepunkter i de tolv romslige deluxe-teltrommene inkluderer store senger med utsikt over deltaet, store utendørs dekk med en vista, eget lite basseng, luksuriøst bad med store badekar, innendørs og utendørs dusj, avslapning og lesekrok, og walk-in garderober.

Fullt ombygde fellesområder inkluderer en stilig spisestue med pizzaovn, en salong med en håndverksbar, et bibliotek, et separat bålområde og Fish Eagle Bar, som ligger rett ved vannet. Lokale håndverkere og materialer ble brukt under hele renoveringen.

Lodge tilbyr en rekke i hovedsak vannfokusert safari aktiviteter, inkludert motorbåt safari, lekter cruise, mokoro safari (en lokal kano), fiske, samt vandre safari og ultimate air safari opplevelse med helikopter - et høydepunkt for alle gjesters opphold!

Det er en overflod av fugle- og vannlevende dyreliv rundt hytta, supplert med større pattedyr som elefant, bøffel, flodhest, krokodille, samt de stadig unnvikende store kattene som har gjort denne øya til deres hjem.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål