WeTu Analytics

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

Helicopter Safaris

Her opplever du avstanden til Okavango Deltaet og får et fugleperspektiv over de utilgjengelige innsjøene og øyene.

Pilotens stemme kommer gjennom på hodesettet. «Se til høyre der en flokk bøfler krysser elven. Vi går ned for en nærbilde utsikt.» Deretter svever du opp igjen. «Vi er på vei til en høyere høyde. Se dannelsen av kanalene og måten vannet og landmassen har utviklet seg gjennom århundrer.»

Helikopterfly over Botswana er et av livets store eventyr. Jakt har sjelden blitt gjort ovenfra, og derfor er dyr uforstyrret av fly. Overraskende nok kan du sveve bare noen meter over store flokker av sebra som de fortsetter å beite, helt ubekymret.

Enda mer spennende, kan du være i stand til å røre ned på en øy langt borte fra menneskelig bolig og stå på et sted som ikke har blitt berørt av den moderne verden. En hurtigbåt kan dukke opp med kaffe eller et festlig glass musserende vin: nippe til fritid mens du ser på frodig elvelandskap — en av verdens siste store villmark.

(Tilleggspriser gjelder)

Vis mer
Vis mindre

Horseback/Helicopter Safari

Vi er glade for å introdusere den første helikopter- og hesterysafari kombinasjonen i Botswana på Belmond Eagle Island Lodge.

Ved å kombinere en flysafari med privat helikopter med en ridetur gjennom en av verdens siste sanne gjenværende villmark, tilbyr utflukten en ny måte å utforske UNESCOs verdensarvliste og dens storslåtte innbyggere.

Vis mer
Vis mindre

Mokoro Canoe Safari

Denne tradisjonelle trenerbenken kanoen tar deg glir over grunt, klart vann forbi strålende vannliljer og papyrusgress til områder utilgjengelige med båt.

Vis mer
Vis mindre

Walking Safari

På en vandring safari gennem deltaet er du helt indhyllet i naturen. Du ser fantastiske ting nærbilde: et insekt, dyr spor, store vilteskitt, svermende termitt hauger. Disse små, uventede aspektene av livet gjør ofte det største inntrykket. Hvis en spillstasjon er som å lese en bok: en vandrende safari er som å faktisk bli et tegn i den boken.

Vis mer
Vis mindre

Bird Watching

Mange mennesker kommer til Belmond Eagle Island Lodge rent for å oppleve sitt enorme utvalg av fugler. De 400 land- og akvatiske artene trukket til det vannrike Okavango Delta gjør for uovertruffen fuglevisning.

Vis mer
Vis mindre

Village Life

Belmond Eagle Island Lodge ligger i nærheten av landsbyen Xaxaba. På forespørsel kan du besøke landsbyen, og du kan bli invitert inn i et privat hjem for å oppleve aspekter av deres livsstil. Dette er ingen turistattraksjon, men et fellesskap av mennesker som har tilpasset gamle tradisjoner til moderne tid.

Vis mer
Vis mindre

Motorboat Safari

Motorbåt safari opp Delta tar nærmere naturen og langt av områder som ikke er akseptabelt til fots eller kjøretøy.

Vis mer
Vis mindre

Barge Cruise

Ta et sakte, forsiktig cruise nedover Deltaet for solnedganger, du kan bare se en fiskeørn ta fly eller pods av flodhester i det fjerne gjennom en afrikansk solnedgang.

Vis mer
Vis mindre

Game Drives

Morgen og ettermiddagen spillstasjoner er tilgjengelig i åpne land cruisere. Nattspillstasjoner med spotlights og stjernekikking presentasjoner er også tilgjengelig etter middagen. Ettersom hytta ligger på en privat konsesjon, har kjøretøy lov til å kjøre før og etter solnedgang, samt off road.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål