WeTu Analytics

Chitabe Lediba

Sted: Chitabe Lediba, i Chitabe Concession, naboer Moremi Game Reserve i den sørøstlige delen av Okavango Delta. Det brede spekteret av habitater gir et like stort mangfold av dyreliv observasjoner. Utsikt over flomslettene gir gode muligheter til å se den daglige dyretrafikken. Utover leiren møtes Okavango og Kalahari landskap for å danne rike habitater.

Overnatting: Fem meru-stil lerret telt er bygget på hevet dekk med unikt og smakfullt interiør. Rommene har eget bad og doble servanter med innendørs og utendørs dusj med spektakulær utsikt over Deltaet. Begge familieenhetene har tilstøtende soverom og eget felles bad. Spisestuen, salongen og bassenget har en strålende utsikt over den lille lediba (en lagune innenfor en kanal) hvoretter leiren er oppkalt og hvor ville dyr og fugler hyppige.

Formål: Ved siden av sin søsterkanmp inkluderer Chitabe Ledibas forpliktelse til Wilderness Purpose å gi økonomisk og logistisk støtte til en rekke prosjekter som spenner fra forsknings- og overvåkingsprogrammer, til årlige donasjoner for skoleutdanning og generøse gevinst-aksjeutbetalinger.

Unike salgspoeng

En rolig, mindre leir — perfekt for grupper eller familier
En blanding av okavango og Kalahari habitater resulterer i utmerket mangfold av rovdyr og byttedyr
Klassisk safariopplevelse med helårs variasjon av spill og fuglevisning

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Chitabe Lediba

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål