WeTu Analytics

Budongo Eco Lodge

Wildlife Safaris

Siden Budongo Forest ligger i Murchison Falls National Park, kan du enkelt kombinere ditt besøk til den magiske skogen med dyreliv visning i den nordlige delen av nasjonalparken. Kryss elven Nilen og følg de svingete sporene på jakt etter giraffer, elefanter, bøfler og løver. Takket være palm-prikkede åser, store savanne slettene og vakre Delta-området er dette et av de mest naturskjønne og beste stedene for møter med de ville dyrene i Uganda. I tillegg kan du lage en båtsafari på Nilen eller besøke den praktfulle Murchison Falls for å forbedre din dyrelivsopplevelse enda mer.

Vis mer
Vis mindre

Birding

Utforsk ugandas fuglearter med Budongo eco lodge. Budongo Forest er virkelig et paradis for fugler med 360 arter av fugler. Ledsaget av en guide vil du følge stiene og se opp for ulike typer fugler.

å se på safari er tilgjengelig for en halv eller hel dag og guidet av ivrige fugler. Hvis du har mer enn en dag i Budongo så er et besøk på «Royal Mile» et must. Det ligger ca 60 km fra Budongo Eco Lodge, og tilbyr en spektakulær bred skog avenue med en høy tetthet av fugler, inkludert Chocolate-støttet Kingfisher og Paradise Flycatcher.

Vis mer
Vis mindre

Forest walks

Ta en spasertur gjennom budongo-skogen. Velutviklede skogstier gir deg en perfekt mulighet til å utforske skjønnheten i den tropiske regnskogen. Lær mer om økosystemet, pass de gamle Mahogny-trærne og møt ulike arter av sommerfugler på din vei. Ettersom terrenget er flatt, er skogsturer egnet for gjennomsnittlig turist

Vis mer
Vis mindre

Chimp Habituation Experience

Med Habituation Experience vil du tilbringe en hel dag med våre «søskenbarn» og lære om deres livsstil. Sjimpanse Habituation i Budongo Forest startet i 1992 med sikte på å tilføre sjimpanser til menneskelig tilstedeværelse, uten nødvendigvis å endre sin naturlige oppførsel. Dette er en lang prosess, og det kan ta opptil 15 år å fullt ut tilføre et sjimpansesamfunn.

Habituation Experience gir deg den unike opplevelsen å bli med i profesjonelle guider på deres daglige program og følge sjimpansene under deres aktiviteter. Siden du er ute i skogen fra tidlig morgen til slutten av dagen, kan du forsyne deg med matpakke ved hytta. (ikke tilgjengelig i høysesongen månedene juli, august og september)

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Budongo Eco Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål