WeTu Analytics

Hoada Campsite

Ligger 25 km øst for Grootberg Lodge eller 75 km på C40 vest fra Kamanjab, campingplassen ligger blant vakre granittåser og Mopani-trær. Hver campingplass har egen dusj, servant og toalett med rennende vann. For å legge til et miljøvennlig preg, fungerer varmtvannssystemet i kombinasjon med braai-området, og derfor vil vannet varmes opp til dusjen mens du er opptatt med å lage mat.

Campingplassene har ingen strøm- eller kraftpunkter. Alle syv luksuriøse campingplasser kan lett innkvartere fire personer, med rikelig utpekte områder for telt eller kjøretøy med tak-top telt, og permanente telt er tilgjengelig for utleie. Konsernets campingplass kan ta opptil 14 gjester og har mannlige og kvinnelige ablusjon fasiliteter.

Vi tilbyr 7 mindre campingplasser,

1 stor gruppe campingplass

og

4 Telte leirer.

Hoada Community Campsite vil gi deg gleden av camping, noe som gir deg frihet til å streife rundt og bryte mønsteret av hverdagen og dens krav. Vi lover besøkende et lykksalig opphold i ekte namibisk gjestfrihet, med eksklusive fasiliteter og de utallige stjernene ser ned ovenfra deg om natten.

NB - Alle gjester må ta med egne toalettsaker, skulpleri, etc.

Vårt vennlige personale vil være der for å hjelpe deg med å sette opp telt og/eller lysthus, og vi vil til og med hjelpe deg med å starte brannen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Hoada Campsite

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål