WeTu Analytics

Marataba Conservation Camps Founders Camp

Marataba, en privatstyrt del av Marakele nasjonalpark, har en unik beliggenhet der frodig bushveld gir plass til Kalahari-sanden i Sør-Afrikas Limpopo-provins. Marataba er offisielt kjent som en kontraktsmessig nasjonalpark, og er en av Sør-Afrikas mest innovative bevaringsmodeller og fokuset er fast på å beskytte områdets mangfoldige flora og fauna gjennom moderne bevaringspraksis.

Marataba Conservation Camps er en bevaringsledet safari opplevelse som gir gjestene muligheten til å bli involvert i gjennomtenkte og interaktive aktiviteter, inkludert viltforvaltning og økologisk bevaring, delta i å stimulere diskusjoner med naturvernere og eksperter, og å reise med en formål.

Founders Camp har utsikt over elven Matlabas. De fire suitene er gjemt under trærne og tilbyr praktfull utsikt over vannet, dyrelivet og de fantastiske fjellene. Leiren er kun tilgjengelig for å bestille på eksklusiv bruk, og er et elegant familiehjem i hjertet av busken. Møblene er en blanding av gamle og nye: renoverte, antikke tre kaffebord og tradisjonelle afrikanske boller sitte sammen med moderne lysbeslag og moderne tekstiler, og denne reimagining av en tradisjonell safari opplevelse er akkurat hva Marataba representerer.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Marataba Conservation Camps Founders Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål