WeTu Analytics

Marataba Conservation Camps Founders Camp

Land & water safari experiences

Utforsk Marataba på dag- og nattspillstasjoner og båtturer med guiden din og få øye på det beboende dyrelivet mot det spektakulære bakteppet til Waterbergfjellene. Begge aktivitetene gir en generell miljøforståelse av området, blant annet innsikt i det moderne bevaringsarbeidet og praksisen. Båtcruise i særdeleshet gir en utmerket mulighet for fuglekjøring.

Alle aldre | Ingen kondisjon er nødvendig

Vis mer
Vis mindre

Hiking & walking safaris

Traversing Marataba til fots vil ta deg til steder som svært få har vært før. Gå gjennom juv, elver og fjellrygger og nyt svømmeturer i steinbassenger, piknik, og videre innsikt i bevaringspraksisen i Marataba. Våre turer er skreddersydd for en rekke treningsnivåer og aldre, og kan være korte spaserturer på flat mark, familievennlige turer med introduksjon til sporing, eller lengre turer i fjellet.

Alle aldre | Skreddersydd for å passe til treningsnivåer

Vis mer
Vis mindre

Wildlife interventions

Wildlife monitoring and management er en kjernefunksjon i Maratabas bevaringsteam, og hvis timingen er riktig, kan gjestene bli involvert. Timing spiller en stor rolle i intervensjoner, så disse er ikke garantert og heller ikke er fokus for et opphold på Marataba. Noen dyreliv intervensjoner er imidlertid i stand til å bli forhåndsplanlagt og bestilt; vennligst kontakt oss for mer informasjon. Tilleggsavgifter kan påløpe.

Alle aldre | En viss grad av egnethet som kreves for visse inngrep

Vis mer
Vis mindre

Predator management

Bli med på overvåkingsteamet og telemetri spor collared cheetah. Gå inn i observasjonen, vurder dyrenes atferd og rapporter funn tilbake til bevaringsteamet. Denne aktiviteten er tilgjengelig hele året og er best tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen.

15 + år | En viss grad av kondisjon kreves

Vis mer
Vis mindre

Elephant management

Hjelp kompilere individuelle identikits for elefanter og bestemme vekstrater. Informasjonen fanges opp og evalueres årlig sammen med elefantkonsekvensutredninger og resultater fra flyundersøkelser. Resultatene brukes deretter til å informere løpende handlinger og intervensjoner.

Kompilering av elefantidentikits: alle aldre | Ingen kondisjon er nødvendig
Elefantkonsekvensutredning: alle aldre | for tiden foretatt to ganger i året; spør etter detaljer.

Vis mer
Vis mindre

Camera trap set up & analysis

Ta en bak kulissene se på hva som skjer i parken i løpet av dagen og natten med
analyse av opptak fra kamerafeller. Deltakelse i valg av aktuelle nettsteder for
plassering av kamerafellen er en informativ og morsom opplevelse for alle aldre, og inkluderer
identifisering av dyrespor og atferdsmessige tegn, som alle må vurderes når
plassere en felle.

Denne aktiviteten er stedsavhengig, og alders- og treningskravene varierer basert på plassering.

Vis mer
Vis mindre

Ecology experiences

Delta i regelmessige veld tilstandsundersøkelser (VCAer) og tilbringe en informativ morgen med tanke på hva som går inn i å sikre at habitatet til Marataba forblir egnet for de artene som er bevart her. Intervensjonen innebærer å identifisere og registrere alle gressarter og biomasse på 100 punkter langs en linjetransekt. Biomasse bestemmes med en spesialbygget enhet kalt en skivebeitemåler, som effektivt måler mengden tilgjengelig gress for beiting.

Alle aldre | Det kreves ingen treningsnivå

Vis mer
Vis mindre

Area integrity & protection

Delta i overvåking og gå gjerdet linje for en snare patrulje sjekk. Denne aktiviteten starter med å lære hvor lett snarer lages, hvordan de settes opp og skadene og dødsfallene forårsaket av dyrelivet. Dette er ikke kun livbesparende for potentielle snareofre, men er også velkommen til de field Rangers, der bærer et massivt ansvar på deres skuldre.

Alle aldre (tilpasninger tilgjengelig for barn) | En viss grad av fitness kreves

Vis mer
Vis mindre

Community outreach

Besøk vår samfunnsdrevne grønnsakshage og møt Lucas Monyeki. Fra høsting av råvarer til å nyte en plantebasert lunsj, er dette et morsomt samspill med lokalsamfunnet.

Alle aldre | Ingen fitness nødvendig

Vis mer
Vis mindre

Mindfulness

Pust. Sakte sinnet, vær til stede og virkelig setter pris på hvor du er. Hvert av gjesteteltene har yogamatter for å hjelpe avslapning og oppmerksomhet.

Alle aldre | Varierende treningsnivåer (vær oppmerksom på at dette ikke er en guidet aktivitet; vennligst spør om velvære- og meditasjonsopphold)

Vis mer
Vis mindre

Rhino ear notch identification

Lær hvordan du identifiserer neshorn gjennom øret hakk. Denne opplevelsen kan gjøres når som helst på en spillstasjon, og fra bare å se på disse flotte dyrene, begynner du å forstå noe av arbeidet og overvåking som finner sted.

Alle aldre | Ingen kondisjon

Vis mer
Vis mindre

3-day rhino conservation safari

Denne erfaringen er bare tilgjengelig fra 01. feb til 31. oktober. En tilleggsavgift gjelder.

DAG 1: Ankomme og nyte en lett lunsj før en briefing om mål og formål med neshorn innskjæring. Din
guide vil tildele individuelle ansvar og oppgaver for under prosessen, før du drar ut på et neshorn identifikasjonstasjonen på slutten av ettermiddagen. Denne stasjonen vil tillate deg å identifisere bestemte rhino individer og lære om sosial samhandling og sminke av rhino grupper.

DAG 2: En tidlig våkne opp samtale for å finne neshornet! Bevaringsteamet vil bli informert og forberede seg til handling, og når helikopteret er inngående, vil du trekke deg tilbake til trygg avstand og neshornet vil være
piler. Du vil deretter utføre dine pre-tildelt ansvar før neshorn er våknet og overvåket i 30 minutter etter darting. En oppfølging og ytterligere etterlapping overvåkning vil finne sted om ettermiddagen.

DAG 3: Hvis ugunstige forhold oppleves på dag 2, vil du bruke i dag som innskjæringsdag.
Ellers velger du andre opplevelser å nyte om morgenen og ettermiddagen.

Alle aldre | En viss grad av kondisjon kreves

Vis mer
Vis mindre

Star Camp Out

Koble fra den moderne verden og koble deg til naturen på Star Camp Out. Ligger i et avsidesliggende hjørne av parken, overvåket av de forrevne Diamantfjellene, er de fire teltene miles fra alt og hvem som helst, og tilbyr en perfekt flukt inn i rytmene i villmarken. Legg til en natt (eller flere) til et opphold på Founders Camp og tilbringe dagene med å gå i naturen og utforske åsene og juv rundt leiren. Gå tilbake for en iskald G&T ved ilden og sovner under den endeløse stjernehimmelen.

Tilgjengelig 1. mars - 31. oktober | Alder 12 + | 4 telt

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Marataba Conservation Camps Founders Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål