WeTu Analytics

Marataba Conservation Camps Founders Camp

Land & water safari experiences

Utforsk Marataba på dag og natt spillstasjoner og båtcruise med guiden din og se det beboende dyrelivet mot det spektakulære bakteppet i Waterberg Mountains. Begge aktivitetene gir en generell miljøforståelse av området og båtcruise spesielt tilbyr en utmerket mulighet for fuglekjøring.

Alle aldre | Ingen fitness nødvendig

Vis mer
Vis mindre

Hiking & walking safaris

Traversing Marataba til fots vil ta deg til steder som svært få har vært før. Gå gjennom juv, elver og fjellrygger og nyt bading, piknik, utforskning av kulturelle steder og en rekke bevaringsopplevelser. Våre turer er skreddersydd til en rekke treningsnivåer og aldre, og kan være korte spaserturer på flat mark og familievennlige turer med en introduksjon til sporing, lengre bevaringsfokuserte opplevelser og turer på flere dager.

Alle aldre | Skreddersydd for å passe til treningsnivå

Vis mer
Vis mindre

Wildlife interventions

Dyrelivsovervåking og -forvaltning er en kjernefunksjon i Maratabas bevaringsteam, og vi oppfordrer deg til å involvere deg der du kan. Timing spiller en stor rolle i intervensjoner, men flyttinger og andre store aktiviteter vil bli planlagt til tider med bekreftede bestillinger. For større arrangementer, inkludert mega fauna, kan det påløpe en tilleggsavgift.

Alle aldre | En viss grad av egnethet kreves for visse tiltak

Vis mer
Vis mindre

Predator management

Bli med i overvåkingsteamet og telemetri spor collared gepard. Gå inn i observasjonen, vurder dyreatferd og rapporter tilbake til bevaringsteamet. Denne aktiviteten er tilgjengelig hele året og er best tidlig om morgenen eller sen ettermiddag.

15 + år | En viss grad av kondisjon kreves

Vis mer
Vis mindre

Elephant management

Hjelp med å kompilere individuelle identikits for elefanter og bestemme vekstrater. Informasjonen fanges og evalueres årlig sammen med konsekvensutredninger av elefant og flyundersøkelsesresultater. Resultatene brukes deretter til å informere handlinger og intervensjoner.

Utarbeidelse av elefantidentikits: alle aldre | Ingen egnethet kreves
Elephant konsekvensutredning: alle aldre | En viss grad av fitness kreves

Vis mer
Vis mindre

Camera trap set up & analysis

Bidra til kamerafellen nettverk etablering og kjøpe et kamera felle for å gi en bak kulissene se på hva som skjer i parken i løpet av dagen og natten. Deltakelse i valg av passende steder for plassering av kamerafellen er en informativ og morsom opplevelse for alle aldre, og inkluderer identifisering av en rekke dyrespor og atferdstegn, som alle må vurderes når du plasserer fellen. Når en felle har blitt plassert, vil regelmessige oppdateringer bli mottatt, samt toppbilder tatt.

Denne aktiviteten er stedsavhengig og alder og treningskrav varierer avhengig av sted.

Vis mer
Vis mindre

Ecology experiences

Delta i regelmessige veld-tilstandsundersøkelser og tilbringe en informativ morgen med VCAer og vurderer hva som går inn for å sikre at Maratabas habitat forblir egnet for artene som er bevart her. Intervensjonen går ut på å identifisere og registrere alle gressarter og biomasse på 100 punkter langs en linjetransekt. Biomasse bestemmes med en spesialbygd innretning kalt en skivebeitemåler, som effektivt måler mengden tilgjengelig gress for beiting.

Alle aldre | Ingen kondisjon

Vis mer
Vis mindre

Area integrity & protection

Delta i overvåking og gå gjerdet linje for en snare patrulje sjekk. Denne aktiviteten starter med å lære hvor lett snarer lages, hvordan de settes opp og skadene og dødsfallene forårsaket av dyrelivet. Dette er ikke kun livbesparende for potentielle snareofre, men er også velkommen til de field Rangers, der bærer et massivt ansvar på deres skuldre.

Alle aldre (tilpasninger tilgjengelig for barn) | En viss grad av fitness kreves

Vis mer
Vis mindre

Community outreach

Besøk vår samfunnsdrevne grønnsakshage og møt Lucas Monyeki. Fra høsting av råvarer til å nyte en plantebasert lunsj, er dette et morsomt samspill med lokalsamfunnet.

Alle aldre | Ingen fitness nødvendig

Vis mer
Vis mindre

Mindfulness

Pust. Sakte sinnet, vær til stede og virkelig setter pris på hvor du er. Hvert av gjesteteltene har yogamatter for å hjelpe avslapning og oppmerksomhet.

Alle aldre | Varierende treningsnivåer (vær oppmerksom på at dette ikke er en guidet aktivitet; vennligst spør om velvære- og meditasjonsopphold)

Vis mer
Vis mindre

Rhino ear notch identification

Lær hvordan du identifiserer neshorn gjennom øret hakk. Denne opplevelsen kan gjøres når som helst på en spillstasjon, og fra bare å se på disse flotte dyrene, begynner du å forstå noe av arbeidet og overvåking som finner sted.

Alle aldre | Ingen kondisjon

Vis mer
Vis mindre

3-day rhino conservation safari

Denne erfaringen er bare tilgjengelig fra 01. feb til 31. oktober. En tilleggsavgift gjelder.

DAG 1: Ankomme og nyte en lett lunsj før en briefing om mål og formål med neshorn innskjæring. Din
guide vil tildele individuelle ansvar og oppgaver for under prosessen, før du drar ut på et neshorn identifikasjonstasjonen på slutten av ettermiddagen. Denne stasjonen vil tillate deg å identifisere bestemte rhino individer og lære om sosial samhandling og sminke av rhino grupper.

DAG 2: En tidlig våkne opp samtale for å finne neshornet! Bevaringsteamet vil bli informert og forberede seg til handling, og når helikopteret er inngående, vil du trekke deg tilbake til trygg avstand og neshornet vil være
piler. Du vil deretter utføre dine pre-tildelt ansvar før neshorn er våknet og overvåket i 30 minutter etter darting. En oppfølging og ytterligere etterlapping overvåkning vil finne sted om ettermiddagen.

DAG 3: Hvis ugunstige forhold oppleves på dag 2, vil du bruke i dag som innskjæringsdag.
Ellers velger du andre opplevelser å nyte om morgenen og ettermiddagen.

Alle aldre | En viss grad av kondisjon kreves

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Marataba Conservation Camps Founders Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål