WeTu Analytics

Borana Lodge

Borana Conservancy ligger ved foten av Mt Kenya, noen få miles nord for ekvator på 6.500 fot (nesten 2.000 meter) over havet. Denne 32 000 hektar private konservancy er typisk for foten av Mount Kenya. Med fjellet i sør og et tørt landskap i nord, er Borana perfekt plassert for dyreliv.

Conservancy introduserte svart neshorn i 2013 og befolkningen har siden blomstret. I 2014 tok Borana Conservancy og Lewa Wildlife Conservancy i øst ned sine gjerder for å danne Lewa-Borana-landskapet, slik at dyrelivet fritt regjere på 92.000 dekar uberørt afrikansk villmark. Lewa-Borana Landskapet er en Key One Rhino-befolkning, en av bare tre i Kenya, hjemmet til over 100 svarte neshorn og 92 hvite neshorn: 14% av Kenyas neshorn befolkning.

Borana Lodge ligger i hjertet av Borana Conservancy, med fantastisk utsikt over fjellet Kenya. Hytta ligger på en åsside over en demning, hvor elefantflokker regelmessig samles for å bade til lunsjtid. Tilstedeværelsen av vann i nærheten av hytta tiltrekker seg alle slags tegn; løve og leopard er vanlige nattlige besøkende og er sikker på å få seg hørt.

Borana Lodge har fire frittstående hytter med eksepsjonell utsikt. Disse hyttene er unike, designet med åssiden i tankene - ikke glemme de finere detaljene som gir ekte komfort. To ytterligere hytter gir det perfekte tilfluktsstedet for familier. Med en stue som deles mellom en dobbeltseng og en tomannsrom, kan foreldrene være trygge på rommet ved siden av. Kombinasjonen av privatliv, naturlig skjønnhet og en overflod av dyreliv skaper en unik setting for en virkelig minneverdig safari opplevelse.

På Borana Lodge vil du bli veiledet og vert av de som kjenner Borana best, med en sjanse til å utforske åsene og dalene til fots, på hesteryggen, i en bil eller på en terrengsykkel. Borana Lodge er den ultimate beliggenheten for aktiviteter og avslapning.

Med to strenger av safarihester, viltturer, terrengsykler, en overflod av fugler, tverrkulturelle opplevelser og massevis av unnskyldninger for måltider og netter i bushen er det aldri et kjedelig øyeblikk på Borana Lodge. Toppet av med en i huset Safari Spa, er det noe for alle.

Borana Lodge er et Long Run reisemål, disse er nøye utvalgt for deres forpliktelse til forholdet mellom 4C og samfunn, kultur, bevaring og handel.

Alle opptjent inntjening fra Borana Lodge er investert i ulike bevaring innsats av Borana Conservancy. Hver natt på Borana Lodge fungerer som et direkte bidrag til en rekke bevaringstiltak.

Dette er virkelig en reise med en hensikt.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Borana Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål