WeTu Analytics

Borana Lodge

Room 1

Denne hytta er satt ut fra resten av hytta, noe som gjør den mer privat og ideell for et par på bryllupsreise.

Hytta vender mot øst, slik at gjestene kan se soloppgangen med en kopp kaffe fra komforten av en stor fire plakat dobbeltseng.

Alle rommene har peis og eget bad med både dusj og badekar.

Vis mer
Vis mindre

Room 2

Rom to er lyst og romslig med to queen size-senger. Saueskinn tepper på gulvet og en vakker utsikt over soloppgangen gjør dette rommet til favoritter med gjester. Den har en overbygd utendørs veranda og utsikt over dalen under.

Alle rommene har peis og eget bad med både dusj og badekar.

Vis mer
Vis mindre

Room 3

Rom 3 har panoramautsikt over dalen under. Rommet har 2 queen-size-senger, egen hage og en overbygd asfaltert veranda for private måltider under stjernene.

Det er trinn gratis tilgang til hovedhytta hvor gjestene møtes til middag, i tillegg til bassenget og lunsjområdet. Det er muligheten til å bli hentet av en bil fra rommet, noe som gjør den ideell for eldre gjester eller personer med mobilitet problemer.

Alle rommene har peis og eget bad med både dusj og badekar.

Vis mer
Vis mindre

Room 4

Rom 4 er ideelle fire bryllupsreise par eller de på en romantisk ferie. Hytta er bygget inn i bergarter av bakken med et stort bad satt inn i steinen. En 4-postet dobbeltseng ligger midt i rommet, og har store vinduer som lar morgenlyset oversvømme rommet.

Det er en bortgjemt privat veranda, nede noen trapper utenfor hytta. Denne verandaen er perfekt for en lat ettermiddag eller privat, stearinlys opplyste måltider.

Alle rommene har peis og eget bad med både dusj og badekar.

Vis mer
Vis mindre

Rooms 5 & 6

Denne hytta er en favoritt blant familier, den består av et dobbeltrom og et tomannsrom forbundet med en felles utendørs stue.

Den felles stuen er utstyrt med en selvbetjent minibar og har en fantastisk utsikt til demningen bellow som ofte befolkes av vannbuck, bøffel og elefant.

Rom 5 er en tomannsrom, med store vinduer som vender mot øst, slik at gjestene kan se soloppgangen fra komforten av de to queen-size-sengene. Badet er romslig med dusjkabinett og stort badekar.

Rom 6 har en stor dobbeltseng med et nydelig, lyst bad. Det er et ekstra barnerom nede noen trapper med to mindre singe senger, perfekt for barn under 12 år.

Det er en privat solterrasse som fører ut fra dobbeltrommet.

Begge rommene er utstyrt med peis.

Denne hytta kan ikke selges som to separate rom.

Vis mer
Vis mindre

Rooms 7 & 8

Denne store rummelige sommerhus er den seneste tilføjelse til Borana Lodge. Dette rommet har en felles stue og et lite basseng, og tilbyr eksklusivitet. Den felles stuen er det perfekte stedet for familiemat, med kjøkken og minibar. Hytta har et privat lite basseng, og gjestene ofte befinner seg svømming samtidig som en familie av elefanter i dammen bellow.

Rom 7 er et tomannsrom, og opp en trapp danner en felles stue. Den har fantastisk utsikt over dammen bellow med store doble glassdører som åpner ut mot en liten balkong. Rommet har et stort bad med dusj og badekar med panoramautsikt.

Rom 8 er et dobbeltrom, helt designet med bakken i tankene badet er bygget rundt vulkanske bergarter med badekar, dusj og loo på separate nivåer. Det er en fantastisk utsikt til demningen fra dusjen og store doble dører som åpner ut mot den dype bassenget og dalen bellow.

Begge rommene er utstyrt med peis.

Denne hytta kan ikke selges som to separate rom.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Borana Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål