WeTu Analytics

Borana Lodge

Game Drives

Spillstasjoner utføres av trente kenyanske feltguider som har bred lokalkunnskap om området sammen med flora og fauna. Spillet er best sett tidlig på morgenen eller om ettermiddagen, kan nattstasjoner ordnes for avreise etter middag som gir gjestene muligheten til å ha interaksjoner med nattdyr som pinnsvin og aardvark.

Det finnes en rekke aktiviteter for å holde barn opptatt på stasjoner, inkludert neshorn identifiserende kort og løvewhisker spotkort.

Vis mer
Vis mindre

Rhino Tracking on Foot

Borana Conservancy Rangers er pålagt å se hvert enkelt neshorn en gang om dagen. Gjestene har muligheten til å dra ut med rangers, til fots, første ting i morgen, for å spore og identifisere en individuell neshorn.

Å se slike store skapninger til fots gir en spennende opplevelse samt et innblikk i livet til et medlem av Borana Conservancy anti-krypskytingteam.

Vis mer
Vis mindre

Horse Riding

Borana Conservancy er utstyrt med to sett med staller, som hver henvender seg til ryttere av varierende erfaring.

Våre større stall passer til den mer avanserte rytteren, med eks-poloponnier som leder turer i over to timer over reservasjonen. Dette er en fantastisk måte å se dyrelivet på uten lyden av en motor.

Stallen for de mindre avanserte ryttere (små barn inkludert) er på østsiden av Borana Conservancy og kjører i et mye langsommere tempo. Gbrudgommene er veldig glade for å ta barn for korte turer på bly regjerer som er en fin måte å bygge opp sin selvtillit på.

Alle personer under 21 år må bruke ridehjelmer.

Vis mer
Vis mindre

Mountain Biking

For de mer eventyrlystne er terrengsykling et must. Vi har en rekke voksne sykler tilgjengelig sammen med en mindre sykkel som passer for barn i alderen 9 år eller eldre.

Gjestene må være relativt passform og trygg med off road bike riding. Åsene og dalene gir det perfekte terrenget for sykkelturer med adrenalin.

Hjelmer er tilgjengelig.

Vis mer
Vis mindre

Deployments with the Borana Conservancy anti-poaching team

Borana Lodge gjester får muligheten til å bli med i vårt anti-krypskytingteam på sine kveldsutplasseringer. Dette gjør at gjestene kan få en bak kulissene visning av hvordan bevaring p Borana opererer.

Gjestene vil bli gitt en omvisning i ranger hodet kvartalene, i tillegg til møte lederne for sikkerhet. Etter en introduksjon til teamet og hvordan de opererer, vil gjestene da hjelpe med å slippe rangers av på ulike steder på Borana hvor disse mennene vil deretter tilbringe natten, holde et vaktfullt øye med bevaring.

Vis mer
Vis mindre

Guided Bush Walks

Bush turer utføres av en erfaren feltguide ledsaget av en bevæpnet Borana Conservancy ranger.

Mens du går, har gjestene muligheten til å sette pris på de mindre aspektene av Borana øko-systemet. Borana guider er svært kunnskapsrike og gir et innblikk i medisinske og praktiske bruksområder for urfolk.

Gå rundt i losjeområdet kan ordnes for barn, mens foreldrene nyter litt nedetid. Barn vil lære om fugler og planter samt spor av mindre skapninger som bor på hytta.

Vis mer
Vis mindre

Visit to the Ngare Ndare forest

Ligger på den sørlige grensen til Borana Conservancy, viser Ngare Ndare skogen den skarpe kontrasten mellom de ulike økosystemene i Nord-Kenya.

Den 13 000 hektar store urfolksskogen består av afrikanske oliven og sedertre, og gir en trygg havn for elefant og andre større pattedyr samt en fantastisk samling eksotiske fugler og sommerfugler. Gjennom skogen ligger en krystallklar turkis elv, matet av den underjordiske isfjæren av Mount Kenyas smeltevann. Med fantastiske fossefall og ikke et annet menneske rundt, er det det perfekte stedet for en oppkvikkende svømmetur under dagens varme.

Ngare Ndare Forest tilbyr også en imponerende baldakin spasertur. Suspendert på 30m over bakken, går denne hengebro 400 m gjennom skogen. Å vandre lengden på broen er en virkelig oppslukende opplevelse, med dyreliv under og vakre fugler som synger en dans over, må det ses å bli trodd. Det er en stor plattform som ligger på slutten av kalesjen, hvor lunsj vil bli servert, med en fantastisk utsikt over elven - hvor elefant og bøffel ofte blir funnet drikker eller bade seg selv.

Vis mer
Vis mindre

Local school visits

Borana Conservancy finansierer stolt syv grunnskoler samt å gi bursarer for over tjue ungdomsskolebarn.

Å besøke en av grunnskolene i området er et fantastisk innblikk i kenyansk liv. Barn er svært glade for å dele sine skoledager med besøkende og elsker å vise folk rundt eiendommen. Skolens hovedmester vil gi gjestene en guidet tur før de går inn i et av klasserommene. Det vil være mulighet til å se hvordan barna tilbringer sine dager og hvor glade de er for å lære.

Skolelærerne oppfordrer besøkende til å ta en kunstklasse eller delta på en sport på ettermiddagen. Fotball og volleyball er veldig populære i Kenya, så løpesko er et must!

Dette er en fantastisk aktivitet for familier, besøke barn og lokale barn skaper ofte gode vennskap, det er en opplevelse som ikke er lett glemt.

Vis mer
Vis mindre

Local Maasai Village Visits

Borana har et nært forhold til et av samfunnene nord for vernegrensene som er ivrige etter å dele sin kultur.

Du vil bli møtt av en Maasai eldre som vil gi deg en omvisning i landsbyen samt beskrive historien til Maasai stammen. Ulike medlemmer av samfunnet vil vise deg sine skikker, livsstil og tradisjoner. Turen slutter vanligvis med en tradisjonell stammedans som du vil være oppmuntre til å delta i.

Dette er en fantastisk nedsenkning i den traditionelle kenyanske kultur.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Borana Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål