WeTu Analytics

Royal Palm Beachcomber Luxury

Junior Suites

Juniorsuitene på 63 m² ligger vendt mot stranden, og er bygget i en forskjøvet formasjon for å gi maksimal privatliv for beboerne i disse suitene. Suitene har soverom og sittehjørne med eget bad.

Vis mer
Vis mindre

Tropical Suites

Tropical suitene ligger i 2. etasje, men likevel har direkte tilgang til hagen og stranden utenfor, og tilbyr boareal på 85 m². Soverommet og stueområdet har åpen planløsning og åpner ut mot en møblert balkong. Badet ligger ved siden av soverommet.

Vis mer
Vis mindre

Palm Suites

Alle Palm-suitene har en beliggenhet i 1. etasje som fører ut til hagen og stranden utenfor. Interiøret og møblert terrasse tilbyr totalt 106 kvadratmeter boareal. Soverommet og salongen er åpen planløsning med det store badet eget bad.

Vis mer
Vis mindre

Ocean Suites

Suitene i Ocean ligger i alle etasjene, og vender ut mot den frodige tropiske hagen og havet utover. Interiøret i suiten og den møblerte terrassen har et kombinert areal på 120 kvadratmeter boareal. Soverommet er atskilt fra salongen, som består av et sitteområde og et skrivebord. Et stort bad med eget bad fullfører fasilitetene.

Vis mer
Vis mindre

Garden Suites

Disse suitene i 1. etasje er ideelt for familier på Royal Palm, og måler 140 m². Soverom-området for foreldrene, med et stort bad eget bad, leder til åpen planløsning salong med en møblert terrasse ved siden av. Barnas soverom og eget bad er atskilt fra foreldrenes soveplass og salongen.

Vis mer
Vis mindre

Senior Suites

Rikelig oppholdsrom er tilgjengelig enten i salongen på Senior eller på den møblerte terrassen. Senior Suites ligger i nærheten av stranden samt en fredelig beliggenhet unna fellesområdene. Interiøret består av et soverom med separat stue og stort bad eget bad til soverommet. Totalt areal på Senior suite er 128 kvadratmeter.

Vis mer
Vis mindre

Penthouse

Personvern er vaktordet til den enkelt Penthouse som ligger i andre etasje. Soverommet, med eget bad, er atskilt fra salongen, og begge rommene åpner ut mot en møblert balkong. Totalt areal av Penthouse er 196 kvadratmeter.

Vis mer
Vis mindre

Presidential Suites

De tre presidentsuitene ligger i toppetasjen. Disse suitene har to soverom som hver fører inn i en sentral stue med møblert balkong utenfor. Alle rommene har eget bad. Det totale arealet av hver suite er 264 kvadratmeter.

Vis mer
Vis mindre

Royal Suite

Denne suiten over 2 plan er den ultimate luksus, og måler 365 m². På toppen av den svingete trappen finner du et master-soverom med eget bad. Det andre soverommet, midtveis opp trappen, har eget bad og tyrkisk bad. Stuen og spisestuen ligger i 1. etasje i suiten med møblert terrasse, lysthus, plaskebasseng og hage utover.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Royal Palm Beachcomber Luxury

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål