WeTu Analytics

Ibo Island Lodge

The Sand Bank Beach Experience

En motorisert eller seiling dhow utflukt (avhengig av vind) tar deg en av Ibo best bevarte hemmeligheter.... En vakker hvit sandstrand helt omgitt av varmt blått hav, hvor luksusen er i tilbaketrukkethet av innstillingen. Hodet ut til det lille stykke paradis for enten frokost eller lunsj servert under vår Bedouin telt med føttene i sanden. Det er rikelig med muligheter for bading, spaserturer, snoozing og god snorkling kan bli funnet rett utenfor sandbanken. Delfiner og skilpadder blir jevnlig oppdaget underveis.

Vis mer
Vis mindre

The Ibo of Yesterday Guided Historical Experience

En guidet vandring gjennom Ibo Islands Stone Town og viktige historiske bygninger mange som har blitt rehabilitert, og noen som har falt i tilbakegang. Besøk det gamle fortet St Joao Baptista og lær mer om den turbulente historien som dette vakre fortet har holdt ut og se hvor tradisjonelle sølvsmeder fortsatt håndverket utsøkte intrikate smykker ved hjelp av gamle arabiske teknikk sandverktøy og funnet ingen steder i verden. Gjestene kan observere håndverket i å lage og kjøpe unike gaver å ta med hjem. Guidet historiske og kulturelle aktiviteter gjør det mulig for gjestene å fordype seg i den unike kulturen i Ibo og en sjelden sjanse til å forstå denne uendret livsstil.

Vis mer
Vis mindre

Scuba Diving

Ibo Island Lodge har bosatt PADI Dive Master og tilbyr dykking til akkrediterte dykkere. Du kan bestille en rekke dykk som gjest på Ibo Island Lodge, eller bestille en dedikert dykkepakke eller en mobil øyhopping dykksafari - en av de mest unike dykke- og eventyropplevelsene i Afrika! Ibo Island og hennes omgivelser har noen fantastiske dykkesteder som våre gjester rave om.

Vis mer
Vis mindre

Dolphin Safari Encounter

Et fantastisk eventyr om bord på en fantastisk solid teak 12 meter seiling dhows, skanne horisonten for delfiner (flaske-nese og knølhval), skilpadder og knølhval (i sesongen), og hvis du er heldig, under snorkel og med hjelp av guiden din sprang inn i det varme asurblå indiske havet for å svømme og snorkle blant disse fantastiske skapningene.

Vis mer
Vis mindre

Guided Sea Kayak Excursion

Naviger de svingete, fredelige kanalene i en av de største mangroveskogene i Afrika. Denne guidede utflukten tar deg dypt inn i Ibos frodige, fruktbare mangrove kanaler for å forstå mer om mangrove økosystemet og et bredt utvalg av fugle- og sjøliv den støtter.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Ibo Island Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål