WeTu Analytics

Ursula's Homestead

Ursula's Homestead er den kvintessensielle villmarken eiendommen — elegant, avslappet og småskala. Beliggenhet her er alt. Ligger i Victoria Falls Private Game Reserve, og med the Falls selv bare 15 minutter unna, venter Afrika der ute.

Denne intime gården, av fire individuelle hagerom, er søstereiendommen til Stanley & Livingstone Boutique Hotel og i tråd med en Victoria Falls opplevelse som er fantastisk klassisk. Rommene vender utover, og har nydelig utsikt over dyrelivet passerer og mindre av naboene. Selv om dette kan være venner og familie. Det er en privat og personlig atmosfære til Ursula, som føles mer som en fjern busk hjem enn hotellet, og det er muligheten til å bestille det utelukkende.

Fra hver rommets terrasse åpner franske dører til et romslig dobbeltrom (konfigurert som tomannsrom eller tremannsrom, å sove litt, på forespørsel), inkludert et toalettbord, drikke stasjon, minibar og garderobe, tilstøtende en en-suite med dusjkabinett. Det gjr for et komfortabelt opphold, og oppfordrer deg til fle deg som hjemme. Hell en kopp og legg deg tilbake mot putene eller puten utenfor for å nyte en morgenkaffe mens du ser på giraff og bøffel komme til vanningshullet.

Rommene, samt viktigste gjest området, terrasse, ildfast og ved bassenget er alle satt i en halvsirkel for å ta i vidåpne utsikt over naturreservatet. Det er et miljø av fred og ro, mens du er bare noen minutter fra den verdensberømte Falls, travle byen og omkringliggende attraksjoner. Er du klar for å utforske? Conciergen er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg, og gratis transport tar deg til Victoria Falls.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Ursula's Homestead

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål