WeTu Analytics

LABA Fanjove Island

Fanjove eksklusive øy er den minste av seks øyer i Songo Songo-skjærgården, like utenfor kysten av Tanzania. Denne ikoniske sand- og koralløya med sine mange palmer, hvite sandstrender og glitrende vann er bare en kilometer lang og omtrent 400 meter bred.

Denne vakre, barfotsfrie tropiske øya er omgitt av glitrende blått vann med hvite sandstrender, skyggelagt med palmer. Bare fyret fra 1800-tallet og noen arkitektoniske rester av en tidligere fiskerlandsbybosetning antyder tidligere okkupasjon av noe annet enn dyreliv. Det er 13 diskrete, øko-elegante private strandvillaer på øya (inkludert en familie og snart en strandherregård).. Disse ligger langs sandstranden i fullstendig harmoni med miljøet. Laget av alle naturlige, tradisjonelle materialer, er hele eiendommen designet for å etterlate så lite fotavtrykk som mulig.

Gå ut av villaen din, tærne i sanden, svøm og snorkle rett utenfor stranden eller dra ut for å utforske det uberørte 11 kilometer lange korallrevet. SUP eller kajakk rundt øya eller nyt en marin safari med dhow på jakt etter spinnerdelfiner, grønne skilpadder og knølhval (sesongmessig).

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

LABA Fanjove Island

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål