WeTu Analytics

LABA Fanjove Island

Diving

Vannet rundt Fanjove er hjem til på 11km korallrev, som i stor grad er uoppdaget.Derfor dykking av Fanjove er en utrolig bortgjemt og privat opplevelse - med ingen andre for miles nyte dette fantastiske naturlige marine paradis alt selv.

En stor innsats har gått inn i å bevare og beskytte dette revet, innsatsen i det siste tiåret har ført til paradiset sett i dag.

Vis mer
Vis mindre

Dolphins

Fanjove er heldig som har forskjellige delfinarter som våre naboer. Tilbring et par timer på båten for å prøve å se enten Spinner Dolphins eller Bottlenose Dolphins.

Vis mer
Vis mindre

Dhow Trip

Nyt solnedgangen og utsikten over Fanjove fra det tradisjonelle seilskipet i Øst-Afrika. En lokal båt vil sette seil før solnedgang slik at du kan nyte en solnedganger mens du opplever den tidløse skjønnheten i tredhowen.

Vis mer
Vis mindre

Snorkeling

Slapp av i Fanjoves blå vann mens du ser på den marine verden forbi deg. Butterfly fisk, Angelfish, Damselfish, og en rekke koraller og virvelløse dyr er like utenfor Fanjoves dørstokk. Du har muligheten til å snorkle rett utenfor hovedstranden eller dra videre til hemmelige steder

Vis mer
Vis mindre

Sand Bank

Ved lavvann har vi tilgang til en bortgjemt sandbank som tilbyr snorkling og mulighet til å ha en lokal lunsj med grillet fisk tilberedt privat rett foran deg. Slapp av i skyggen og vent på at delfiner kommer forbi, eller hopp i vannet for å kjøle seg ned, til sandbanken forsvinner under vann med innkommende tidevann.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

LABA Fanjove Island

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål