WeTu Analytics

Mfuwe Lodge

Løs deg inn i Luangwa-livet med et opphold på den prisbelønte Mfuwe Lodge. Sett inne i parken, bare fem minutters kjøring fra hovedporten, er losjens lokke umiddelbart åpenbar.

Under en baldakin av ibenholt og mahogny trær, er dens stråtak bygninger arrangert rundt bredden av to laguner hvor en endeløs strøm av dyreliv vil holde deg fengslet mens du slappe av på den åpne dekk eller ta en dukkert i svømmebassenget. Det luftige interiøret i hytta er et utsøkt supplement til sine naturlige omgivelser.

Denne regionen av parken er kjent for sitt produktive spill — sjiraff, bøffel, antilope, krokodille er konstante besøkende til Mfuwe Lodge lagune, mens i november vandrer de lokale elefantene regelmessig rett gjennom lobbyen, lokket av et nærliggende vill mangotre. Enten du overnatter eller bare spiser lunsj på vei til en bushcamp, gjør Mfuwe Lodge avslappet sjarm og misunnelsesverdige omgivelser det perfekte stoppested. Mfuwe Lodge tilbyr deg også muligheten til å slappe av på sin Bush-Spa eller kjøpe noen minner fra din tid i Zambia på vår kuriobutikk.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Mfuwe Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål