WeTu Analytics

Mfuwe Lodge

Walking Safaris

Tursafari kan ordnes etter avtale, slik at gjestene kan utforske så mye av denne produktive regionen i Luangwa-dalen som mulig.

Vis mer
Vis mindre

Game Drives

Mulighetene for spillvisning på Mfuwe Lodge og området rundt er uten sidestykke. Drivene ledes av vårt erfarne team av guider, setter ut ved første lys, og så igjen sent på ettermiddagen når dyrelivet er på sitt mest aktive. Etter solnedganger brukes spotlights til å plukke ut et nytt kast av nattlige skapninger.

Vis mer
Vis mindre

Birdwatching

Oppdag de vakre fuglene i dette området. Plus (på forespørsel).

Vis mer
Vis mindre

Bush Spa

Oppdag den sanne betydningen av avslapning på Mfuwe Lodge BushSpa, et rolig fristed i hjertet av den zambianske villmarken, perfekt for alle som søker foryngelse av sinn, kropp og sjel mens du er på safari. Vårt prisbelønte Bush Spa tilbyr et moderne utvalg av østlige og vestlige behandlinger, som alle er tilpasset for omgivelsene og lar deg føle deg revitalisert.

Fra spaets private terrasse, med utsikt over en lagune i dyrelivet, kan du fortsette spillvisningen i stil mens du synker ned i et himmelsk urteboblebad eller nyte en zambiansk fotmassasje. Unn deg alle sansene dine på Bush Spa med sin klassiske design og spektakulær utsikt, lyden av den omkringliggende busken, en forfriskende urtedrikk, eksotiske aromaer og, viktigst, de dyktige hendene til våre høyt trente lokale massasjeterapeuter.

Vis mer
Vis mindre

Cultural visits

Kulturelle besøk til lokal landsby, skole og tekstiler/håndverksmarked.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Mfuwe Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål