WeTu Analytics

Abu Camp

Abu Camp - Game Drives

Morgen- og ettermiddags-spillstasjoner tilbys i åpne safari-kjøretøy. Disse drivene viser frem overflod av dyreliv i de varierende habitatene som spenner fra åpne gressletter til bortgjemte øyhelligdommer og papyruskantede kanaler. En av de beste måtene å sette pris på hvorfor Okavango-deltaet ble gjort på UNESCOs 1 000. verdensarvliste.

Vis mer
Vis mindre

Abu Camp - Mokoro Excursions

Sesongavhengige mokoro-utflukter tilbyr en smak av den mer konvensjonelle Okavango. Tradisjonelle dugout kanoer navigeres av en dyktig poler og tilbyr gjestene et rolig perspektiv av regionen. Mokoro utflukter tilbyr en romantisk smak av «postkortet» Okavango.

Vis mer
Vis mindre

Abu Camp - Guided Nature Walks (Seasonal)

Å vandre i bushen med en erfaren guide kan være en av de mest spennende måtene å se spillet på, samt sette pris på de mindre gnagerne og plantelivet i og rundt reservatet.

Vis mer
Vis mindre

Abu Camp - Birding

Noen 380 fugler bor i området, og mangfoldet av aktiviteter som tilbys på Abu Camp kan føre til spesielle observasjoner som mindre jacana, afrikansk pygmé gås, kran, slaty egret, coppery-tailed coucal og til og med rosy-throated longclaw blant andre.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Abu Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål