WeTu Analytics

Karen Blixen Camp

0:00

The Night at Karen Blixen Camp

When night falls in Karen Blixen Camp, then starts a symphony of all possible sounds of the wild animals. From frogs to hippos, hyenas and a lot more.
2:14

Geluiden in de nacht bij Karen Blixen Camp

Wanneer de nacht valt in Karen Blixen Camp, begint dan een symfonie van alle mogelijke geluiden van de wilde dieren. Van kikkers tot nijlpaarden, hyena's en nog veel meer. Mads - een jonge jongen uit Denemarken - die Karen Blixen Camp bezocht met zijn ouders maakte deze kleine video buiten de tent van de familie op een donkere, donkere nacht. Hij introduceert een geweldige ervaring: het nachtelijke koor van de savanne.
3:17

Lounge en restaurant

3:35

Karen Blixen Kamp

Karen Blixen Camp is gelegen in de beste wilde omgeving ter wereld, Masai Mara in Kenia. U ontdekt wereldklasse safari en een wereld van het yester jaar in luxe tenten met alle gemakken
2:57

Karen Blixen Kamp

6:22

Olifant redding

Een olifant is met speren aangevallen door stropers in Masai Mara, Kenia. Het mobiele dierenteam is geroepen om het gewonde dier te redden en we volgen hen... Aanvullende informatie: In 2009 waren er 3072 olifanten in Narok County, Masai Mara. In 2014 waren er minder dan 1500.

Navraagformulier

Karen Blixen Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen